Björkvägen 15 – 5 – Vännäs kommun

Utgångspris: 2.300.000 kr

Beskrivning av Björkvägen 15

Nu kommer möjlighet att förvärva en välskött villa med bra läge, närhet till såväl förskola och skola som till Vännäs city! Låga driftkostnader tack vare bergvärme och fönsterbyte.

Huset är välplanerat med stort och luftigt sällskapsrum, i anslutning till matplats och kök. Två stora sovrum, möjlighet till ytterligare två sovrum enligt originalritning. Genomgående parkettgolv på entréplan och innerdörrar i ek. Delvist inredd källare med sällskapsrum, tvättstuga, wc och stora förrådsutrymmen. Stor trädäckad altan under tak i sydväst, med härlig eftermiddagssol. Grön, uppvuxen tomt.

Till huset hör även ett mycket rymligt dubbelgarage med tillhörande dubbelcarport vid huset.

I Vännäs bor ni i ett barnvänligt och naturskönt område med närhet till både service och kommunikationer. Till Umeå har ni endast 25 km och tar er enkelt med bil, buss eller tåg på ynka 25 minuter. I Vännäs finns skola, barnomsorg och fina naturområden och barnen tar sig dessutom enkelt till skolan på cykel. I centrum finns det alla bekvämligheter som kan tänkas önskas så som ICA, Coop, Systembolaget, apotek och mycket mer.

Karta för Björkvägen 15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-vannas-vannas-kommun-bjorkvagen-15-21303864

Avstånd till vatten: 850 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.