Björkvägen 13 – 5 – Orust kommun

Utgångspris: 2.450.000 kr

Beskrivning av Björkvägen 13

Välkommen till detta praktiska enplanshus med en perfekt planlösning och alla fyra sovrum belägna på samma våning. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område, med närhet till kommunikationer för en smidig vardag.
Det invändiga har genomgått en nylig renovering, vilket ger bostaden en modern och fräsch känsla. Här finner du ett sprillans nytt kök, ett stilrent badrum och en praktisk tvättstuga – allt för att underlätta din vardag.

Exteriört finns det visst renoveringsbehov, men låt inte det avskräcka dig. Med en stor och lättskött trädgårdstomt har du möjlighet att skapa din egna gröna oas och förverkliga dina trädgårdsdrömmar.
Här finns plats för både studsmatta och växthus för den som önskar.

Björkvägen är en populär återvändsgata, vilket bidrar till en ostörd och trygg miljö för både barn och vuxna. Dessutom finns det ett vidbyggt garage med förråd för att skydda din bil från väder och vind.

Sammanfattningsvis erbjuder detta hem ett bekvämt och praktiskt boende i en trevlig miljö. Missa inte chansen att bli ägare till denna välplanerade friliggande villa på 115 kvadratmeter.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

Karta för Björkvägen 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-svanesund-orust-kommun-bjorkvagen-13-21303865

Avstånd till vatten: 550 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.