Björkhagsvägen 4 – 5 – Karlskoga kommun

Utgångspris: 2 295 000 kr

Beskrivning av Björkhagsvägen 4

Välkomna till Björkhagsvägen 4 – Här har ni chansen att flytta in i ett stilrent och välplanerat hem med ljusa och fina ytskikt som erbjuder allt en familj kan önska sig! Invändigt har huset stora sociala ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och matrum. Där kan familj och vänner samlas framför braskaminen under höst- och vintertid medan under soliga dagar och sköna kvällar kan gå ut och njuta på den rymliga altanen, som är perfekt för både avkoppling och sociala sammankomster.

Huset erbjuder tre sovrum på övre plan samt ett allrum som enkelt kan användas som sovrum vid behov. Även källaren är inredd med ett sovrum där tonåringen kan få egen ingång. På källarplanet finns även en relaxavdelning med bastu och dusch. WC-möjligheter finns bekvämt på alla tre planen.

Fastigheten har ett stort dubbelgarage med plats för två bilar samt extra förvaringsutrymme. Perfekt för att organisera verktyg, trädgårdsutrustning eller för den som har en hobby som kräver lite extra plats.

Björkhagsvägen 4 ligger på en attraktiv plats med närhet till skola, förskola, matbutik och Storängens köpcentrum. För friluftsälskare och motionärer erbjuder Aggerudspåret en utmärkt möjlighet till utomhusaktiviteter. Dessutom finns sjön Möckeln i närheten, perfekt för ett dopp eller för lek i Karlskogas nya aktivitetspark.

Är du intresserad av detta välskötta hus? Ta kontakt med ansvarig mäklare för vidare frågor eller för att boka in din kommande visning.

Karta för Björkhagsvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-karlskoga-karlskoga-kommun-bjorkhagsvagen-4-21367453

Avstånd till vatten: 550 meter

Bild från: Foto av: Ingrid @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.