Björkåsavägen 11 – 6 – Oskarshamns kommun

Utgångspris: 2 700 000 kr

Beskrivning av Björkåsavägen 11

Varmt välkomna till Björkåsavägen 11 och detta välplanerade tegelhus fördelat över 1 ½ plan med källare. Här möts ni av en fräsch bostad i bra skick med en härlig atmosfär. Fastigheten ligger i ett trivsamt och barnvänligt villakvarter på återvändsgata och tomten bjuder in till en lagom stor trädgård med härligt stora gräsytor för spring och lek. Inte nog med detta, denna härliga familjevilla erbjuder även ett flertal uteplatser i skönt solläge. Detta blir det givna valet av boende för familjen med en aktiv vardag och som uppskattar ett i stort sett underhållsfritt och praktiskt boende i många år framöver!

Planlösningen bidrar till sociala middagar med nära och kära då kök och vardagsrum är beläget i härlig anslutning med varandra. Från vardagsrummet, med värmande braskamin når man det fantastiska inglasade rum med stora skjutbara fönsterpartier som blir som en extra detalj till huset. Bostadens ytskikt är färgsatt i sobra kulörer och ger en lugn och härlig känsla. I övrigt erbjuds här fyra sovrum fördelade på båda planen, två badrum, samt en ljus och praktisk tvättstuga och en del förråd för ännu mer förvaring.

Här har man gjort stora investeringar som nytt tak, nya fönster, dränering och installation av bergvärmepump för att nämna några stora fördelar!

Tomtens baksida är inringad av grönskande häckar och gör den näst intill insynsskyddad. Bra yta för spring och lek men även för hon eller han med gröna fingrar. Till huset hör också ett rymligt garage för en bil eller ytterligare förvaring. Här har ni helt enkel villan med allt vad som behövs för ett trivsamt boende – Välkomna på visning!

Karta för Björkåsavägen 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-sodertorn-oskarshamns-kommun-bjorkasavagen-11-20339476

Avstånd till vatten: 950 meter

Foto av: Johan Gustafsson @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.