Billdals hagenväg 42 – 11 – Göteborgs kommun

Utgångspris: 16 900 000 kr

Beskrivning av Billdals hagenväg 42

Ditt hem vid kusten – en plats som smälter samman med naturens skönhet och erbjuder en fristad från vardagens larm. Välkommen till denna oas i Billdal, där ditt boende inte bara är ett hus utan en livsstil.

Här står ett hus från 90-talet redo att bli din egen pärla längs kusten. Upplev det bästa av båda världar med ett utvecklingsbart hem och 1-2 tillhörande båtplatser i privat hamn och badplats som ger dig direkt tillgång till havet. Här är det inte bara utsikten som imponerar; även platsen på jorden är härlig.

Njut av flera uteplatser runt om huset, var och en skapad för att fånga den magiska känslan av att vara nära havet. Den stora tomten är redo för dig att forma efter dina drömmar och önskningar. Och med ett dubbelgarage och gott om plats för bilar på uppfarten, finns det gott om plats för vänner på besök.

Det bästa av allt? Ingen genomfartstrafik stör din fridfulla tillvaro. Med en återvändsgränd som ger en känsla av avskildhet och lugn, kan du verkligen känna dig hemma här. Så låt detta vara din plats på jorden – en plats där varje dag är en påminnelse om naturens skönhet och möjligheter.

Karta för Billdals hagenväg 42

https://www.hemnet.se/bostad/villa-11rum-billdal-goteborgs-kommun-billdals-hagenvag-42-21324496

Avstånd till vatten: 50 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.