Biblioteksgatan 7 – 5 – Ulricehamns kommun

Utgångspris: 1.295.000 kr

Beskrivning av Biblioteksgatan 7

Välkomna till Biblioteksgatan 7 och denna trevliga bostad belägen med fint ytterläge i centrala Gällstad. Välplanerad 1-plansvilla med källare som inrymmer fem rum, inklusive tre sovrum, här finns gott om plats för hela familjen. Genomgående gott skick och vattenburen uppvärmning vilket bidrar till en behaglig inomhusmiljö. En härlig inglasad altan ger möjlighet till avkoppling och sociala stunder stora delar av året.

Barnvänligt område med närhet till skola, förskola och livsmedelsbutik, perfekt för familjer med småbarn. Dessutom erbjuder det lugna läget mot skogen en fridfull atmosfär.

Närområdet i Gällstad har en charmig landsbygdsprägel med vacker natur och många möjligheter till friluftsliv. Här finns även goda kommunikationer och bekvämligheter som butiker och service på nära avstånd.

Varmt välkomna att anmäla er för visning!

Var förberedd inför kommande visning – äger du ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri värdering? Ta kontakt med ansvarig mäklare Robin Ljungviken på 0706-471918 eller epost [email protected]. Önskar ni ett lånelöfte, kontakta oss så hjälper vi er få en kontakt med Ulricehamns Sparbank.

Karta för Biblioteksgatan 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-gallstad-ulricehamns-kommun-biblioteksgatan-7-21297503

2200

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.