Bexets stugby 48 – 1 – Hylte kommun

Utgångspris: 1 195 000 kr

Beskrivning av Bexets stugby 48

Drömmer du om en fridfull tillflyktsort omgiven av naturens skönhet? Denna charmiga stuga erbjuder den perfekta kombinationen av avkoppling och äventyr. Med en harmonisk atmosfär och bekväma bekvämligheter är detta ditt tillflyktsställe i Hylte, Hallands enda inlandskommun. En av de mest förtrollande fördelarna med detta boende är den direkta åtkomsten till sjön. Du kan vakna upp till en fridfull morgon och omedelbart ta ett uppfriskande morgondopp i det klara vattnet. Upplev glädjen av att vara omgiven av naturens skönhet och njut av fiske eller vattenaktiviteter på sjön under soliga dagar.
Stugan välkomnar dig med sina varma trägolv och vita målade väggar och bjuder in till lugna stunder och gemensamma minnen. Njut av en avslappnad kväll i vardagsrummet, komplett med en mysig soffa och ett praktiskt soffbord där du kan dela skratt och berättelser med vänner och familj.
Köket är utrustat med allt du behöver för att skapa läckra måltider under din vistelse – från en pålitlig spis till en rymlig kyl och frys. Vid det lilla matbordet kan du avnjuta din morgonkaffe medan du planerar dagens äventyr.

Upptäck lugnet, äventyret och skönheten hos Bexet Stugby 48 – din oas i Hylte väntar på dig!

Karta för Bexets stugby 48

https://www.hemnet.se/bostad/villa-1rum-hylte-hylte-kommun-bexets-stugby-48-21354520

Avstånd till vatten: 150 meter

Foto av: Dennis @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.