Bergvägen 16B – 5 – Vallentuna kommun

Utgångspris: 3.450.000 kr

Beskrivning av Bergvägen 16B

Nu finns äntligen chansen att förvärva ett utav de trevliga radhusen på Bergvägen i Rickeby! Här får vi ta del utav en välplanerad bostad med totalt fyra sovrum, två badrum, stort kök, socialt vardagsrum och en separat tvättstuga. Uteplats på bostadens baksida med utsikt över grönska. På framsidan finns ett förråd för extra bra förvaring.

Radhuset har renoveringsbehov men här finns chansen att skapa sitt alldeles egna drömboende. Vinden är inredningsbar vilket skulle skapa ytterligare ett sovrum eller förslagsvis ett vardagsrum.

Som ägare av fastigheten är man en del utav Rickebygaragen samfällighet. I samfällighetsavgiften/reparationsfonden ingår carport, snöröjning/sandning, underhåll av väg/föreningens mark samt gatubelysning.

Rickeby är ett mycket populärt och barnvänligt bostadsområde i centrala Vallentuna med perfekt kombination av lugn, närhet till livmedelsbutiker och kommunikationer. För den som pendlar till jobbet finns Roslagsbanan som tar en till Stockholm östra på under 30 minuter och med buss tar man sig även smidigt till bland annat Danderyds sjukhus och Upplands Väsby. Området erbjuder även goda möjligheter till friluftsliv, stor lekpark, motion samt flertalet väl rekommenderade förskolor och skolor.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

Karta för Bergvägen 16B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-vallentuna-kommun-bergvagen-16b-21158559

Avstånd till vatten: 950 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.