Bergslagsgatan 48 – 4 – Nora kommun

Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Bergslagsgatan 48

Välkommen till ditt drömhem på Bergslagsgatan 48 i Nora, ett charmigt hörnkedjehus i souterräng. Med 104 kvadratmeter boyta erbjuder detta hem en perfekt balans mellan elegans och praktiskt utnyttjande av utrymme.

Här välkomnas du in i ett välplanerat hus med vardagsrum och kök som sammanflätat med matplatsen utgör husets hjärta. 2020 revs en vägg ner mellan köket och matplatsen vilket skapade en helt ny rymd och trivsamhet. Vidare på entréplanet finner ni ett mysigt sovrum och ett helkaklat badrum som är renoverat runt millennieskiftet. En trappa ner så hittar vi två stycken ordentliga sovrum eller om man vill kontor/gillestuga/tv-rum/biljardrum ja bara fantasin sätter gränser. Vidare in i källardelen så finns tvättstuga, massvis av förvaring och pannrum.

Njut av privata trädgården som vetter ut mot allmänningen och vidare mot Norasjön, en oas av lugn och ro, perfekt för avkoppling och sociala stunder med familj och vänner.

Boendet är komplett med ett praktiskt garage för säker förvaring av fordon och extra utrymme för hobbyverksamhet eller förvaring. Här behöver du aldrig oroa dig för parkeringsplatser igen.
Denna pärla på Bergslagsgatan 48 har genomgått betydande uppgraderingar, inklusive ett helt nytt tak och ett toppmodernt luft-vattenvärmepumpsystem. Det innebär inte bara långsiktig kostnadseffektivitet utan också en miljövänlig uppvärmningslösning. Huset har fiber installerat för en snabb och klanderfri uppkoppling.

Närheten till Norasjön ger dig möjlighet att njuta av fridfulla stunder vid vattnet. Det är en plats där du kan ta promenader längs sjön, njuta av picknickar, eller kanske ta en båttur på sjön. Utsikten över sjön ger en lugn och avkopplande känsla och erbjuder möjligheter till friluftsliv året runt, inklusive fiske och skridskoåkning under vintermånaderna.

Nora, med sina charmiga gator och kulturhistoriska miljö, Här hittar du ett utbud av butiker, Systembolaget, restauranger och kaféer. Det är en plats där du kan utforska stadens kulturella arv, njuta av lokala evenemang och uppleva den unika atmosfären i Noras centrum – missa inte det unika Bryggeriområdet! Icabutik ligger inom bekvämt räckhåll, vilket gör vardagen smidig och effektiv. Att ha matvarubutiker nära hemmet sparar tid och gör vardagen mer bekväm.
För familjer med barn finns också skolor inom räckhåll. Detta gör det bekvämt för barnen att gå till skolan och ger föräldrarna en känsla av trygghet med en närvarande skolmiljö.

För mer info kontakta Gorm Nordvall – 070-732 00 94!

Välkommen hem.

Karta för Bergslagsgatan 48

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-dalsta-nora-kommun-bergslagsgatan-48-21284465

Avstånd till vatten: 500 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.