Bergsbrunna Villaväg 37 B – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3.995.000 kr

Beskrivning av Bergsbrunna Villaväg 37 B

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är ”Först-till-kvarn-principen” som gäller – kontakta fastighetsmäklaren för visning.

Ett tillfälle för dig som vill sätta din egen prägel på ditt boende då denna 1½-plansvilla, med källare, och totalyta om ca 160 kvm är väl underhållen men har moderniseringsbehov. På entréplan finns entréhall med kapprum och wc i anslutning, kök samt stort sovrum med braskamin (ej i bruk). Vidare finns vardagsrum med dörr till den takbeklädda altanen och i anslutning till den rymliga och ljusa hallen återfinns matplats samt badrum. Övre plan inrymmer mindre hall med dörr till förråd och två sovrum, varav det ena är av större modell. Grovkällaren erbjuder enklare tvättstuga, matkällare och f.d. garage om ca 20 kvm. Fastigheten är fiberansluten via IP-Only.

Möjligheter kan finnas att justera planlösningen för att åstadkomma fyra bra sovrum, se alternativa planlösningar för inspiration. Fastighetsmäklaren tar inget ansvar för att dessa förändringar går att utföra rent tekniskt och bygglov kan behöva sökas av ägaren.

Två tomter har under senare år styckats av från denna fastighet, och de två nyuppförda grannhusen har nyligen blivit inflyttningsklara. Den befintliga tomten är på 1 041 kvm och här finns gott om grönyta för barnen att leka och ha skoj på, blandad växtlighet samt grusad uppfart.

På Bergsbrunna Villaväg 37 B bor ni med ett lugnt och attraktivt läge med närhet till mycket vilket underlättar livet för såväl barnfamiljen som för den som pendlar. Via en behaglig promenad nås idrottsplats, lekplats, förskola/skola och Sävja centrum med bl.a. apotek, vårdcentral och kulturcentrum med kafé och bibliotek samt cykel- och skateboardbana. I närområdet finns vacker natur med promenad- och belyst joggingspår och i den närbelägna Lunsenskogen finns det bär- och svampskog och ett rikt djurliv. Vintertid erbjuds både skridsko- och längdskidåkning. Bra bussförbindelser via busslinje 9 som stannar i närheten och 5 som avgår från Ica Supermarket i Nåntuna. Den bilburna tar sig snabbt ut till E4:an på endast fem minuter eller via väg 255 till Märsta/Sigtuna. På väg till stan passerar du Boländerna med mycket bra servicemöjligheter tack vare bl.a Ikea, Bauhaus och Ica Maxi samt Coop. Ett boende i Bergsbrunna kan vara ett bra alternativ till Norby, Sunnersta och Gamla Uppsala.

Karta för Bergsbrunna Villaväg 37 B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-bergsbrunna-uppsala-kommun-bergsbrunna-villavag-37-b-20532095

750