Bergomsvägen 1 – 5 – Härnösands kommun

Utgångspris: 950 000 kr

Beskrivning av Bergomsvägen 1

Låt mig få presentera denna hemtrevliga villa med härligt uppvuxen trädgård på Bergomsvägen 1. Villan erbjuder fint kök med plats för ett litet matbord, ljust vardagsrum med öppen spis med insats, två sovrum och fräscht duschrum. På övre plan finns ytterligare två sovrum. I källaren finns rymligt hobbyrum, tvättstuga och pannrum med bergvärmeanläggningen.

För den trädgårdsintresserade spekulanten erbjuds en härlig trädgårdstomt med stor lekvänlig gräsmatta samt flera fruktträd och bärbuskar. Här växer äppelträd, svarta och röda vinbär, krusbär, aroniabuske, rabarber och gräslök. Här finns även en vacker lavendelrabatt, pioner, nypon och syrener som alla älskas av både fjärilar och bin. Dessutom så finns både trädgårdsland och pallkrageodlingar. En nyplanterad häck med syren är planterad efter staketet vid ingången till huset och på gränsen till grannen är en pilhäck nyplanterad.

Garaget erbjuder plats för en bil och friggeboden är inredd vilket är perfekt om man får gäster.

Hälledal ligger naturskönt mitt i mellan Härnösand och Kramfors. I Hälledal finns en nyöppnad livsmedelsaffär, skola, badhus och bibliotek. Här bor man med närhet till skogen, fina fiskesjöar och promenadavstånd till Snibbens camping som har sommarcafé med rättigheter och där man kan bada. På vintern finns fina skoterleder i närområdet. Det är ca fyra kilometer till Höga Kustenbron samt Hotell Höga Kusten och Björkuddens Hotell. Båda serverar mycket god mat och är väl värda ett besök. I Höga Kusten finns flera fina vandringsleder, paddling och sevärdheter i världsarvet och Skuleskogens Nationalpark.

Villan är välunderhållen med ny bergvärmeanläggning 2022, nytt vatten- och avloppsystem från tomtgräns och in i huset. Alla elledningar är omdragna och en ny elcentral är uppsatt. Tidigare är även tak, fönster och fasad bytt.

Anmäl dig till en trevlig visning redan idag!

Karta för Bergomsvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-halledal-harnosands-kommun-bergomsvagen-1-21294287

Avstånd till vatten: 250 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.