Berghemsgatan 5 – 6 – Skara kommun

Utgångspris: 2 900 000 kr

Beskrivning av Berghemsgatan 5

Välkommen till denna charmiga helrenoverade villa som erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och stilfullt boende. Belägen i ett lugnt och eftertraktat område, sträcker sig denna enplansvilla över en generös boyta med en fullt inredd källare som bidrar till att göra detta hem perfekt för både små och stora familjer.

När du kliver in genom dörren möts du av en inbjudande atmosfär där ljusa och luftiga rum skapar en känsla av rymd och öppenhet. Vardagsrummet, med sina stora fönster, badar i naturligt ljus och erbjuder en härlig utsikt över den läckra uteplatsen och trädgården. Den helrenoverade källaren är en av husets pärlor, då den erbjuder ytterligare bostadsyta som kan användas på flera olika sätt. Här finns tre stycken mysiga sovrum, perfekt för filmkvällar eller umgänge, extra sovrum för gäster eller familjemedlemmar, och ett stilfullt badrum med dubbelhandfat, dusch, spabad och en påbörjad bastu. Källaren ger dig också flexibiliteten att skapa ett hemmakontor, gym eller hobbyrum beroende på dina behov och önskemål.

Uteplatsen är en annan fantastisk funktion som ger denna villa det lilla extra. Den härliga trädgården är fridfull och idealisk för både avkoppling och lek. Här kan du njuta av sommarens grillkvällar, familjeträffar eller bara koppla av med en kopp kaffe. Uteplatsen är rymlig och välutrustad för att göra utomhusvistelserna så njutbara som möjligt.

För den som söker praktiska lösningar och extra utrymme för fordon och förvaring, erbjuder denna villa en stor stenbelagd uppfart som leder till ett dubbelgarage. Här finns gott om plats för två bilar, samt utmärkta förvaringsmöjligheter för verktyg, trädgårdsredskap eller fritidsutrustning. Den väl tilltagna uppfarten ger dessutom utrymme för ytterligare parkering, perfekt för gäster eller större familjer med flera fordon.

Villans bekväma läge gör det enkelt att nå skolor, affärer och kommunikationer, vilket underlättar vardagen för hela familjen. Med alla större renoveringar redan genomförda kan du flytta in och börja njuta av ditt nya hem utan att behöva tänka på några omedelbara förbättringar.

Välkommen att boka in dig på visning!

Karta för Berghemsgatan 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-skara-skara-kommun-berghemsgatan-5-21345442

Avstånd till vatten: 2900 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.