Berghamnsbrinken 7 – 7 – Stockholms kommun

Utgångspris: 9.975.000 kr

Beskrivning av Berghamnsbrinken 7

Endast privata visningar!

Välkomna till denna enastående fastighet i hjärtat av Hässelby Södra Villastad!

Här presenterar vi med stolthet en nyrenoverad villa som har en helt fantastisk placering med utsikt över Mälaren. Dessutom med intäktsbringande uthyrningsdel med möjlig intäkt om – lågt räknat – 15 000 kr/månad. Här bor du i en villa som nyligen genomgått dubbla besiktningar och är smakfullt renoverad av kunniga hantverkare för uppemot 1,5 msek de senaste åren. Bekymmersfritt, hemtrevligt och – om du väljer att hyra ut entréplan – till oslagbart låg boendekostnad.

När vi kliver in genom dörrarna möts vi av en imponerande byggnad med moderna inslag. Ljus och rymd genomsyrar varje hörn av detta praktfulla hem. De neutrala kulörerna, generösa ljusinsläpp och vackra golv skapar en atmosfär av välkomnande elegans. Här erbjuds flera sociala utrymmen, rofyllda sovrum, stilrena kök samt vardagsrum med en mysig kakelugn där vi med glädje samlas med våra nära och kära. Självklart säljs denna villa besiktigad och energideklarerad med dolda fel-försäkring.

Villans hjärta är den soldränkta altanen där vi kan se de magnifika utsikterna över området, vilket ger en känsla av lugn och ro. Denna villadröm har även en väl tilltagen veranda och separat terrass i olika väderstreck, som ger oss möjligheten att njuta av solens strålar från morgonkaffet till den sena middagen. Dessutom har master bedroom en charmig fransk balkong.

Ytterligare ett extra plus är de generösa förvaringsmöjligheterna samt den separat uthyrningsbara delen av huset, komplett med eget kök, väl tilltaget sovrum, badrum med tvättmaskin, bastu och allrum. Detta ger oss fantastiska möjligheter till flexibilitet och komfort för livets olika faser – nyttja detta våningsplan som generationsboende, gästlägenhet, uthyrningsdel eller en integrerad del av villan för tonåringen. Givetvis är ytan även lämplig som hemmakontor och/eller företagsdel.

Fastighetens grönskande trädgård inbjuder till avkoppling och rekreation. Här finns utrymme för lek och trevliga trädgårdsstunder med familj och vänner. Hässelby Södra Villastad är området för dig som vill bo i grönskande lugn villamiljö – och bor du på Berghamnsbrinken, alldeles i närheten av Berghamns brygga, har du Mälarens glittrande vatten i blickfånget från bostaden.

På ”badrocksavstånd” ligger även en mycket trivsam sandstrand med badbryggor och solstolar, bara att slå sig ner. Strandpromenaden utmed vattnet mot Riddersviks herrgård är strålande vacker sommar som vinter. Du blickar över mot Färingsö och Lambarö, som är Hässelbys egen ”skärgårdsö”. Berghamnsbrinken erbjuder även alla bekvämligheter för vardagen, såsom matbutiker, härliga take away krogar och restauranger där Riddersviks herrgård är områdets restaurangpärla.

Kommunikationsalternativen är smidiga och fritidsaktiviteter för hela familjen finns inom räckhåll. Närliggande skolor (F-9) och uppskattade förskolor på smidigt gångavstånd. Vi ser fram emot att välkomna er till visning, där ni kommer kunna uppleva allt detta och känna atmosfären av det här underbara hemmet på riktigt. Varmt välkomna!

Karta för Berghamnsbrinken 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-hasselby-sodra-villastad-stockholms-kommun-berghamnsbrinken-7-20346436

Avstånd till vatten: 150 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.