Berggrensgatan 7 – – Göteborgs kommun

Utgångspris: 7.150.000 kr

Beskrivning av Berggrensgatan 7

Välkommen till detta enastående renoveringsprojekt beläget i det eftertraktade området Örgryte. Här har du möjligheten att skapa ditt drömhem i en av Göteborgs mest charmiga och centrala stadsdelar.

Radhuset sträcker sig över tre våningar plus källare och erbjuder generösa utrymmen för den kreativa renoveraren. Entréplanet välkomnar dig med kök och sällskapsytor. På andra våningen finner du ett sovrum, badrum och ytterligare sällskapsrum med balkong. På översta planet finns ett allrum/sovrum, medan källaren rymmer husets groventré, tvättstuga och extra WC.

Örgryte är känt för sin charmiga atmosfär och närheten till både stadsliv och natur. Med endast en kort bil- eller bussresa till Göteborgs pulserande stadskärna har du också förmånen att ha det vackra Delsjöområdet och dess naturreservat inom bekvämt räckhåll. Perfekt för avkopplande promenader, löprundor eller picknickar vid sjön.

För den som behöver bilparkering finns möjligheten att köpa till en garageplats, belägen endast en kort 10 minuters promenad bort. Detta ger dig bekvämligheten att ha din bil nära hemmet utan att behöva oroa dig för parkeringskrångel. Parkeringsplatsen säljs separat till en köpeskilling om 150 000 kr, vill man inte köpa med den säljs den till annan köpare.

Denna fastighet är perfekt för dig som letar efter en spännande renoveringsutmaning samtidigt som du vill bo i ett av Göteborgs mest attraktiva områden. Missa inte chansen att förvandla detta hus till ditt drömboende i Örgryte. Kontakta mäklare Charlotte Lind för mer information och för att boka en visning!

Karta för Berggrensgatan 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-108m2-orgryte-goteborgs-kommun-berggrensgatan-7-21297185

1300

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.