Båtstorpsvägen 5 – 5 – Österåkers kommun

Utgångspris: 5.995.000 kr

Beskrivning av Båtstorpsvägen 5

Välkommen till ditt framtida drömhem i populära Båtstorp! Detta välskötta hus om totalt 210 kvm erbjuder en enastående livsstil och bekvämlighet för hela familjen. Med ett utmärkt läge och närhet till förskola, skola, kommunikationer, affärer och naturen är detta boende perfekt för den som söker det lilla extra.

Den sociala och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär där familj och vänner enkelt kan samlas medan elden från den öppna spisen sprakar och sprider en mysig atmosfär. Den blir inte bara en funktionell värmeväxlare utan även en central plats för samvaro och avkoppling. Oavsett om det är kalla vinterkvällar eller svala sommarnätter kommer den öppna spisen att vara hjärtat i ditt hem, skapande en känsla av hemtrevnad. I huset finns 3 sovrum, perfekta för både avkoppling och en god nattsömn. De två smakfullt renoverade och helkaklade badrummen erbjuder bekvämlighet i vardagen varav det ena har bastu. Rymlig tvättstuga i direkt närhet till dusch och bastuavdelningen på nedre plan.

Huset präglas av genomgående bra standard, och med uppvärmning via solceller. För den som älskar att njuta av utomhuslivet finns en stor trälagd uteplats i olika etage, delvis under tak. Här kan du njuta av soliga dagar och ljumma kvällar med ett fullt utrustat utekök och en pizzaugn.

Det finns även ett härligt uterum där du kan koppla av och njuta av trädgården från tidiga vårar till sena höstar. Trädgårdstomten är plan och lättskött och ligger i ett soligt sydvästläge, perfekt för trädgårdsentusiasten. Här finns gott om förvaringsytor och ett praktiskt garage för din bekvämlighet.

Fiber är självklart installerat, vilket ger snabb och stabil internetuppkoppling för hela familjen. Detta är verkligen ett hem där omsorg och kvalitet genomsyrar varje detalj. Missa inte chansen att bo i detta fantastiska hus i Båtstorp – ditt drömhem väntar!

Karta för Båtstorpsvägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-batstorp-osterakers-kommun-batstorpsvagen-5-21269995

Avstånd till vatten: 1200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.