Båtbyggarevägen 8 – 6 – Höganäs kommun

Utgångspris: 12.900.000 kr

Beskrivning av Båtbyggarevägen 8

Vackert stenhus på bästa läge i Gamla Viken med magisk utsikt över Öresund och Danmark. Villan ligger underbart precis ovanför Vikens Havsbad. Detta är en bodröm utöver det vanliga med uppväxt och väl skyddad trädgård, ateljé/kontor, omedelbar närhet till strandheden, havet och den unika naturen.

Med ett härligt läge i Gamla Viken, på lugn återvändsgata, ligger detta gedigna stenhus på stor insynsskyddad tomt. Tomten är ett paradis som gjort för lek och lata dagar i solen. Den omedelbara närheten till havet, strandheden och naturen gör inte saken sämre – Livskvalitet när den är som bäst! Huset bjuder på fin utsikt över Öresund och Danmark från alla rum och på den generösa balkongen i väster njuter man hela dagen och de kvällar som bjuder på vackra och varierande solnedgångar över havet.

Villan är uppförd 1947 i 1,5 plan med källare. Bottenplan bjuder på entré, hall, kök, toalett och ett stort vackert vardagsrum i vinkel med öppen spis och utgång till det 60 m² stora trädäcket i sydväst. På ovanplan finner vi ett ett allrum med öppen spis och utgång till den stora balkongen, 2 sovrum varav det ena med balkong i söderläge samt ett helkaklat badrum. Med små medel kan allrummet delas och ytterligare ett sovrum erhållas. Källaren inrymmer biorum/tonårsrum, tvättrum, helkaklat badrum, mat/vinkällare och förrådsrum/pannrum.

Här lever man nära Öresund med salta bad och fina strandpromenader. Närmaste badbrygga ligger knappt 100 meter från bostaden. Ett perfekt läge i Gamla Viken för dig som vill bo med närhet till flera bra restauranger, bastubad och marint liv. Vikens golfbana ligger bara ett par hundra meter från fastigheten. Från Båtbyggarevägen 8 har du närhet till strand, mataffärer, restauranger, bageri, förskola och skola. Ett boende för den riktiga livsnjutaren.

Karta för Båtbyggarevägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-gamla-viken-hoganas-kommun-batbyggarevagen-8-20053196

Avstånd till vatten: 150 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.