Barsebäcksvägen 369 – 6 – Landskrona kommun

Utgångspris: 4.490.000 kr

Beskrivning av Barsebäcksvägen 369

Charmig och karaktärsfull fastighet härligt beläget mellan Öresund och Saxtorpsskogen!
De öppna landskapen är signifikativt för trakten. Fälten, ängarna, havet och stranden är ett så kallat Natura 2000 område. Det sträcker sig från Järavallen, vid Barsebäcks golfklubb, upp mot Häljarp. Västerut kommer man inom några hundra meter till stranden och den naturliga strandpromenaden. Närmaste tätort är Häljarp med skola 1-9, förskolor, tåg, buss och mataffär. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn.

Fastigheten uppfördes ursprungligen i slutet av 1800-talet (exakt årtal finns inte) och har byggts om och till i omgångar. Nuvarande ägare har på ett personligt och smakfullt sätt löpande renoverat fastigheten från 2009 till 2023, 2021 byttes taket med valsad plåt, 2014 inreddes vindsvåningen i tillbyggnaden och ett rum inreddes 2022 på vinden i den ursprungliga byggnaden.

Bottenvåningen innehåller entré med plats för ytterkläder, sovrum och ett rum intill som ägarna använder som klädkammare. Vardagsrummet är härligt med plats för stor soffgrupp och spiraltrappan till vindsvåningen är en läcker inredningsdetalj, ingång till helkaklad toalett med dusch. Vidare finns fräscht vitt kök med öppet upp i nock med synliga bjälkar och flytspacklat golv precis som vid matplatsen. Ytterligare en entré, gästtoalett, tvättstuga och ett öppet rum med trappa upp till ett fint vindsrum med öppet upp i nock med synliga bjälkar.

Från vardagsrummet kommer man upp till vindsvåningen som innehåller rymligt allrum (möjligt att dela av till ett sovrum) och ett mysigt sovrum.

Den insynsskyddade trädgården som inbjuder till både lek och odling är ljuvlig med valnötsträd, köksträdgård, många olika sorters perenna växter som bl a murgröna, hortensior, klematis, klotlönnar och bambu. Två härliga altaner, en vid entrésidan och en mot väster, sol finns i trädgården hela dagen! Mur mot vägen. Spabadet ingår ej i köpet.

Friliggande, isolerat förråd om 13 kvm uppfört 2016. Plats för fyra bilar på uppfarten, här finns elbils-laddare.

Fiber finns.

Hjärtligt välkomna på visning!

Karta för Barsebäcksvägen 369

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-barsebacksvagen-landskrona-kommun-barsebacksvagen-369-21269912

Avstånd till vatten:

Bild från: