Banvägen 40 – 6 – Härryda kommun

Utgångspris: 7 350 000 kr

Beskrivning av Banvägen 40

Denna fantastiska bostad är belägen i en idyllisk miljö omgiven av naturens lugn och skönhet. Med sin moderna design och generösa ytor erbjuder detta hem allt du behöver för en bekväm och lyxig livsstil. Välkommen in i en ljus och luftig atmosfär där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk miljö. Bara ett stenkast från huset finns en badplats med brygga som hela området får använda sig utav!

Med sina fem sovrum, två badrum och ett separat wc är detta hem perfekt för familjer eller för att välkomna gäster. Master-sovrummet är en oas av lugn med eget badrum och gott om förvaringsutrymme. Den öppna planlösningen i det rymliga vardagsrummet och köket skapar en perfekt plats för samvaro och underhållning. Tvättstugan och groventrén är välutrustade och praktiskt placerade för enkel användning i vardagen. Utomhusområdet är lika imponerande som interiören, med en välskött trädgård som bjuder på sol hela dagen. De generösa uteplatserna är perfekta för avkoppling och utomhusmåltider med familj och vänner. Dessutom finns det ett fristående garage och extra förrådsutrymmen för förvaring av trädgårdsredskap och andra tillbehör.

Bostaden är belägen på ett mycket fördelaktigt geografiskt läge ur många synvinklar. Pixbo är nära både till Mölndal, Mölnlycke centrum och Göteborg. Läget möjliggör även gångavstånd till många fina naturområden och badplatser. Här kan man ta en promenad runt exempelvis Gunnebo slott, eller ta ett bad i Rådasjön. För den aktiva finns många fina motionssträckor. I området finns gott om både förskolor och grundskolor. Mölnlycke har även ett mycket omtyckt gymnasium – Hulebäcksgymnasiet.

Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att hitta ditt drömboende!

Karta för Banvägen 40

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-pixbo-harryda-kommun-banvagen-40-21324350

Avstånd till vatten: 100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.