BALDERSVÄGEN 33 – 7 – Hallstahammars kommun

Utgångspris: 3 695 000 kr

Beskrivning av BALDERSVÄGEN 33

Välkommen till denna otroligt vackra fastighet som har genomgått en totalrenovering mellan år 2015 – 2017. Med sina imponerande 255 kvm skapar detta hem en generös och bekväm atmosfär, perfekt för den stora familjen.

Interiört erbjuder fastigheten fem sovrum, två rymliga allrum, tre stilfulla badrum varav ett med relaxavdelning. Det generösa utrymmet möjliggör flexibilitet och ger varje medlem av familjen sin egna personliga plats. Den praktiska planlösningen är designad för att skapa en smidig vardag och möjliggör en naturlig rörelse mellan de olika delarna av huset.

Den stora trädgården är ett av husets verkliga guldkorn och erbjuder möjligheter för lek, avkoppling och sociala sammankomster. Dessutom är fastigheten belägen i ett barnvänligt område med närhet till skolor och förskolor, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. På tomten finns även ett stort förråd med massor av förvaringsmöjligheter.

Sammanfattningsvis är detta en fastighet som imponerar med sin stilrena exteriör, moderna interiör och den generösa trädgården. Ett perfekt hem för den stora familjen som söker en bekväm och funktionell livsstil i en trygg och barnvänlig miljö.

Är denna vitputsade dröm ert nästa hem? Missa inte chansen – anmäl intresse redan idag!

Karta för BALDERSVÄGEN 33

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-hallstahammar-hallstahammars-kommun-baldersvagen-33-21274703

Avstånd till vatten: 1700 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.