Baldersgatan 1 – 5 – Osby kommun

Utgångspris: 775.000 kr

Beskrivning av Baldersgatan 1

Välkommen till denna välskötta enplansvilla som erbjuder närheten till såväl naturen som till ortens centrala delar med skola och butiker. Denna omsorgsfullt underhållna bostad är perfekt för den som söker rikligt med utrymme och bekvämlighet samtidigt som du slipper allt vad trappor heter.
Med fyra generösa sovrum finns det gott om plats för hela familjen eller gäster. Det rymliga sällskapsrummet är hjärtat i hemmet, perfekt för umgänge och gemensamma stunder. Här får du plats med både soffgruppen och matsalsmöblemanget och vill du ha en öppen planlösning till köket så är det möjligt. Med två badrum, det ena med dusch och det andra med badkar, blir morgonstressen ett minne blott.
Den stora uteplatsen är den perfekta platsen för sommarkvällar och grillkvällar med vänner och familj. Trädgården är vackert anlagd och erbjuder en fridfull oas för avkoppling och här finns också bra lekytor för barnen. Den nyinstallerade och effektiva luftvärmepumpen hjälper till att hålla nere värmekostnaderna. Bilen ställer du i den rymliga carporten eller på den asfalterade uppfarten. Fiber är såklart installerat.
Varmt välkommen med ditt intresse!

Karta för Baldersgatan 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-lonsboda-osby-kommun-baldersgatan-1-21270447

Avstånd till vatten: 2200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.