Bäckvägen 5 – – Bräcke kommun

Utgångspris: 1 275 000 kr

Beskrivning av Bäckvägen 5

Välkommen till Bäckvägen 5, en charmig villa belägen i Pilgrimstad. Här erbjuds ett trivsamt boende med tre välplanerade sovrum som ger plats för både vila och återhämtning. Det rymliga köket är husets hjärta, utrustat med en värmande braskamin som bidrar till en mysig atmosfär under kyliga dagar. På entréplan finner du även ett praktiskt och inbjudande badrum. Huset fortsätter att imponera på övervåningen där ett stort allrum öppnar upp för sociala aktiviteter och familjemys. Denna bostad är perfekt för den som söker ett hem med karaktär och bekvämligheter för en kvalitativ vardag.

Uteplatserna är strategiskt placerade för att du ska kunna njuta av solen från morgon till kväll och den välskötta tomten gränsar direkt till det grönskande landskapet, vilket erbjuder en oas av lugn och ro. Trädgården är en sann fröjd som stoltserar med sina välvårdade äppelträd och ger även möjlighet till egna odlingar. Det finns gott om utrymme för både fordon och fritidsintressen tack vare ett rymligt garage med ett hobbyrum/verkstadsdel, samt en vidbyggd carport.

För den som uppskattar sjölivet ligger Revsundssjön bara en kort promenad ifrån kvarteret, där hamnen väntar för avkopplande båtturer i den vackra omgivningen. Denna fastighet är perfekt för dig som söker ett hem som kombinerar det bästa av två världar: bekvämligheten av ett modernt boende och den avkopplande närheten till naturen.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse alternativt boka visning!

Karta för Bäckvägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-117m2-pilgrimstad-bracke-kommun-backvagen-5-21368369

Avstånd till vatten: 500 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.