Bäckvägen 4 – 5 – Lysekils kommun

Utgångspris: 7.995.000 kr

Beskrivning av Bäckvägen 4

Drömmer du kanske om att redan i sommar kunna fira en äkta bohusländsk midsommar mitt i hjärtat i en av Skaftös mest pittoreska och attraktiva kustpärlor – Grundsund? Då är detta tillfället du INTE vill missa!

På Bäckvägen ligger ”Rosen-Hugos” hus med perfekt belägenhet mitt i det genuina samhället, där det bästa av två världar möts; badrocksavstånd till havet och absolut närhet till restauranger i toppklass, hamnen där man kan man köpa färska skaldjur direkt från fiskebåten, och sommaraktiviteter som golf, tennis och padel.

Här erbjuds ett trivsamt och stilrent boende i två plan med en väldisponerad planlösning med kök och sociala ytor på entréplan samt flertalet sovrum på övre plan.
Huset har de 10 senaste åren kontinuerligt genomgått en genomgripande renovering där man på ett mycket smakfullt sätt har lyckats att skapa en modern uppdaterad bostad med en härlig känsla!

Den mysiga och den generösa trädgårdstomten har möjlighet till flera uteplatser och sommartid prunkar här både rosor, lavendel och pioner.
Bostaden kompletteras dessutom med ett vidbyggt garage och inte mindre än TVÅ egna parkeringsplatser!

Huset passar lika bra som ett boende i vacker och skön skärgårdsmiljö året om eller som fritidshus för den som söker ett fint läge och miljö med närhet till allt som Västkusten har att erbjuda.

I närområdet finns också vackra cykel- och vandringsleder som ger möjlighet att uppleva landskapets skiftande natur som sträcker sig mellan flera av Skaftös fina kustsamhällen och naturreservat. För den golfintresserade är det inte långt till Näreby pay-and-play med 9 hål och till Skaftö Golf med sin prisbelönta och fina 18-hålsbana.

Möjlighet till tillträde redan denna sommar!

Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Karta för Bäckvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-skafto-lysekils-kommun-backvagen-4-21293796

150

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.