Backen 6 – 7 – Lerums kommun

Utgångspris: 6.695.000 kr

Beskrivning av Backen 6

Välkommen till Backen 6 och detta fantastiska hem byggt år 2015, som erbjuder ett bekvämt och modernt boende på hela 165 kvadratmeter. Det här är drömhemmet för dig som söker en harmonisk kombination av stil, bekvämlighet och närhet till både natur och service.

Den praktiska carporten och garaget ger inte bara skydd åt dina fordon utan ger även ytterligare förvaringsmöjligheter.

Huset har en öppen planlösning med generösa sällskapsytor som ger dig möjlighet att umgås med familj och vänner samtidigt som du njuter av den vackra naturen. Det stora vardagsrummet är ljust och rymligt, perfekt för avkoppling eller underhållning. Access även till uterummet och vidare ut till altanen som tar dig än närmre naturen.

Med hela fem rymliga sovrum finns gott om plats för den större familjen. Master bedroom är en fristad med gott om förvaringsutrymme. Varje sovrum är rymliga med gott om plats för möblemang.

Trädgården är lättskött med några odlingslådor för den som önskar det. Den stora altanen är en utmärkt plats för grillkvällar och avkoppling. Du har även tillgång till en naturskön omgivning med vandrings- och cykelleder, vilket gör det enkelt att njuta av friluftslivet.

Denna fastighet ligger också nära service och bekvämligheter. Skolor, butiker och restauranger finns inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagen smidig och enkel. Bekvämt gångavstånd till den nya skolan som kommer byggas i Norra Hallsås inom kort.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Backen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-lerum-norra-hallsas-lerums-kommun-backen-6-20973335

1200