Bäckadalsvägen 4 – 5 – Uddevalla kommun

Utgångspris: 2 795 000 kr

Beskrivning av Bäckadalsvägen 4

Drömmer ni om att skapa ert eget paradis på en rymlig fastighet full av möjligheter? Välkommen till Bäckadalsvägen 4 i Ljungskile, en plats där ni verkligen kan göra skillnad och lägga er personliga touch!

På en generös tomt om 3.579 kvm väntar ett charmigt och rymligt bostadshus, en fräsch gäststuga och ett praktiskt uthus med kallgarage.
Huset är gediget byggt och erbjuder en boyta på 138 + 73 kvm. Tidigare utformat som ett tvåfamiljshus ger det flexibla möjligheter för både boende och uthyrning.

Entréplan bjuder på ett ljusfyllt kök i toppskick, ett rymligt vardagsrum, en mysig punschveranda, två sovrum (ett används idag som allrum) samt ett badrum med skön avslappning i badkaret. En trappa upp finner ni ytterligare ett kök, ett badrum med dusch, ett vardagsrum och ett sovrum som skapar perfekta förutsättningar för ett självständigt boende.

Tomten är en dröm för både lekfulla aktiviteter och den trädgårdsintresserade. Här kan familjen njuta av spel och roliga stunder, med gott om plats för både avkoppling och odling.
Bakom tomten finner ni också en porlande bäck

Området är familjevänligt med bland annat en nybyggd förskola, och de pittoreska gång- och cykelvägarna leder er smidigt ner till Ljungskiles centrum. Här finns allt ni behöver: matbutiker, skolor, charmiga småbutiker, restauranger, salta bad och friluftsområden. Golfentusiaster gläder sig över en av Sveriges vackraste golfbanor på Lyckorna, och med utmärkta kommunikationer är Göteborg, Oslo och Uddevalla bara en kort resa bort.

Miss inte chansen att göra Bäckadalsvägen 4 till ert drömhem!

OBS FASTIGHETEN SÄLJS MED FRISKRIVNINGSKLAUSUL!

Karta för Bäckadalsvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-uddevalla-kommun-backadalsvagen-4-21324265

Avstånd till vatten: 300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.