Axelinas väg 19 – 4 – Göteborgs kommun

Utgångspris: 5 395 000 kr

Beskrivning av Axelinas väg 19

Välkomna till populära och barnvänliga Axelinas väg i den lantliga idyllen Hästevik! Här bor ni i en välskött bostadsrättsförening som är belägen med närhet till både hav, förskola, kommunikationer och Amhult med dess serviceutbud. Denna trivsamma och största bostad i området omfattas av två välplanerade plan och där ni har sällskapsytor på entréplan med ett nyrenoverat, mycket stilfullt kök -22 och ett stort vardagsrum i vinkel. Här finns även ett helkaklat badrum med dusch, en utmärkt hall samt en praktisk tvättstuga med groventré. På övre plan har ni sovrumsavdelningen med tre bra sovrum varav ett har en välbehövlig klädkammare intill, ett helkaklat badrum med bastu och en solig balkong med utsikt över området.

Den praktiska bostadsrättsformen gör ert boende bekvämt samtidigt som ni får njuta av det härliga villalivet. I den stora trädgården har ni härliga uteplatser i olika soliga lägen. På husets baksida så skapas det under sommarhalvåret en skyddad oas tack vare all växtlighet. I trädgården finns ett förråd till förvaring. Intill huset finns en carport där ni kan parkera er bil och i övrigt finns det fria utomhusparkeringar i området.

Om ni älskar naturen kommer ni att älska den här platsen. Med närhet till vackra naturområden och havet kan ni njuta av härliga promenader, löpturer eller helt enkelt ta in den friska luften och den natursköna skönheten. Området ger er även utmärkta kommunikationsmöjligheter, vilket gör det enkelt att pendla till arbete eller utforska närliggande städer och sevärdheter. Ni är aldrig långt ifrån vad ni behöver. I närheten finner ni allt ni behöver för din vardag, inklusive butiker, skolor och restauranger. Detta är en plats som kombinerar bekvämlighet och avskildhet på bästa sätt.

Varmt välkomna att boka in er till vår visning!

Karta för Axelinas väg 19

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-torslanda-hastevik-goteborgs-kommun-axelinas-vag-19-21330870

Avstånd till vatten: 400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.