Askersundsvägen 71 – 7 – Askersunds kommun

Utgångspris: 2 950 000 kr

Beskrivning av Askersundsvägen 71

Välkommen till Askersundsvägen 71 i Åmmeberg! Denna fantastiska bostad erbjuder en harmonisk kombination av bekvämlighet, komfort och naturskön omgivning. Här välkomnas du av en generös sjötomt som sträcker sig ända ner till vattnet där en bastu och brygga väntar, perfekt för avkopplande stunder vid sjön. Den vackra trädgården omger bostaden och erbjuder gott om utrymme för trädgårdssysslor och lek.

Bostadshuset, på 110 kvadratmeter, rymmer hela familjen med generöst om sällskapsytor. Vid entrén möts du av en rymlig hall med klinkergolv och generöst med förvaringsmöjligheter i garderober. Intill hallen finns en väl tilltagen matsal med gott om ljusinsläpp och plats för matbord och stolar, här finner du en charmig bergslagskamin samt en effektiv luft/luftvärmepump för en behaglig temperatur året runt. Köket är rymligt med gott om förvaring. Vardagsrum med vackert trägolv och en kamin. Gott om plats för soffgrupp och tv. Entréplan har ett badrum med duschkabin, toalettstol och bastu. En separat matsal med kakelugn och ett mysigt skafferi kompletterar bottenvåningen, här finns även en praktisk tvättstuga. På övervåningen möts du av en luftig hall med möblerbar yta och en balkong med en förtrollande utsikt över sjön. Tre sovrum erbjuder gott om plats för sömn och avkoppling, samt förvaringsutrymme för kläder och personliga tillhörigheter. Övervåningen har även en WC.

Till bostaden hör även en carport och ett oisolerat garage för förvaring av fordon och verktyg. Dessutom finns två uthus som erbjuder gott om extra förvaringsutrymme för trädgårdsredskap och andra tillbehör.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Anton Lindström för intresseanmälan!

Karta för Askersundsvägen 71

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-ammeberg-askersunds-kommun-askersundsvagen-71-21293295

Avstånd till vatten: 50 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.