Äskemovägen 20-8 – 4 – Olofströms kommun

Utgångspris: 895 000 kr

Beskrivning av Äskemovägen 20-8

Välkommen till denna fantastiskt charmiga fastighet i en idyllisk lantlig miljö! Omgiven av ett aktivt lantbruk som närmsta granne, erbjuder denna bostad en unik möjlighet att uppleva det bästa av livet på landet. Boningshuset, med rötter från 1800-talet och en historia som sträcker sig över generationer, har varit i samma släkt sedan i början på 1900-talet. Nu är det dags att lämna över denna skatt till nya ägare som kan skapa sina egna minnen här. Familjen har genom åren njutit av vad fastigheten och dess omgivningar har att erbjuda – nu är det din tur!

Boningshuset erbjuder en boyta på 89 kvm. På nedre plan finns ett enklare kök, ett allrum och ett större vardagsrum i vinkel. Köksingången ligger på norrsidan medan huvudentrén är placerad på södersidan med en tillhörande entréhall. På övre plan finns ett charmigt loft med något lägre takhöjd, där man kan stå upprätt upp till 1,85 cm. Loftet erbjuder plats för flertalet sängplatser och mysiga stunder. Om utrymmet i boningshuset inte räcker till, finns det en gäststuga som tidigare var ett hönshus. Gäststugan har en gillestuga med eldstad och högt i tak, perfekt för att välkomna gäster med flera sovplatser. Notera att det inte finns indraget vatten till huset och heller inget avlopp, vilket blir något för nästa ägare att ta tag i.

På fastigheten finns också en loge, ett festligt utrymme som är perfekt för stora tillställningar med plats för långbord. Här finns också gott om förvaringsutrymme, en verkstadsdel och ännu ett loft med fler sängplatser. Den prunkande tomten är en riktig idyll med ett överflöd av växtlighet och mysiga platser att upptäcka. Här finns en variation av fruktträd och bärbuskar som ger både skönhet och smakupplevelser. Njut av körsbär, äpplen, päron, plommon, vindruvor, blåbär, smultron och till och med manchurisk valnöt som växer på tomten. För leksugna barn finns det många charmiga och äventyrliga platser bland skog och stenar. Dessa naturliga lekområden ger en fantastisk miljö för lek och utforskning.

Läget är också idealiskt – du har mindre än 15 minuter till både Mörrum och Olofström. Dessutom är det inte långt till vackra kustpärlor som Karlshamn och Sölvesborg. Till Malmö och Köpenhamn tar du dig på mindre än två timmar. Denna fastighet är inte bara ett hem, utan en livsstil. Här kan du leva nära naturen, känna historiens vingslag och skapa oförglömliga minnen. Missa inte chansen att förvärva en bit av Blekinges historia och njut av den lantliga idyllen. Kontakta oss idag för en visning och upplev denna unika fastighet själv!

Fastigheten är förbesiktigad och ni hittar protokollet under ”Viktiga dokument”

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Martin Florén på tel. 0721-77 27 00 eller på mail: [email protected].

Karta för Äskemovägen 20-8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-granum-olofstroms-kommun-askemovagen-20-8-21364568

Avstånd till vatten: 2200 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.