Åsgatan 33 – 6 – Ljusdals kommun

Utgångspris: 2.400.000 kr

Beskrivning av Åsgatan 33

Välplanerade villa med 6 rum och kök varav den ljusa och mysiga gillestugan samt ett rum är placerad på källarplan. Här finns gott om plats för hela familjen och allt du behöver för en bekväm vardag, inklusive en bastu för avkoppling och återhämtning. Bostaden har även en inglasad altan och ett altandäck där du kan njuta av utomhuslivet oavsett väder.

Läget är bra med närhet till livsmedelsaffärer, skolor, sjukvård och ett elljusspår för härliga promenader, joggingturer och vintertid längdskidåkning. För den sportintresserade finns även en tennishall och en curlinghall i närheten.

På tomtens 976 kvadratmeter finns även ett garage med plats för en bil, garaget är utrustat med elbilsladdare och garageuppfarten är rejält tilltagen med plats för flera fordon.

Villan är väl omhändertagen och renoveringar har gjorts löpande genom åren, inklusive installerad bergvärmepump, nya ytskikt i alla rum och renoverat badrum.
Denna villa är perfekt för den som söker en centralt belägen bostad med närhet till allt man kan behöva. Välkommen att boka in dig på visning!

Besiktningsprotokoll finns att läsa under rubriken dokument.

Karta för Åsgatan 33

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-ljusdal,-centralt-ljusdals-kommun-asgatan-33-21297448

1400

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.