Åsgatan 3 – 7 – Skellefteå kommun

Utgångspris: 5 595 000 kr

Beskrivning av Åsgatan 3

Välkommen till Åsgatan 3.
Huset är byggt 1952 som ett av fem unika Larcohus i Skellefteå. Huset ligger på Åsgatan i det attraktiva och centrala bostadsområdet Norrböle. Med sin totalyta om 260 kvm så är det ett ståtligt hus högt beläget på den stora terasserade tomten. Huset har ett självbärande skal av betong, vilket ger möjligheten till fri förändring av rumsindelning om man så önskar.

I källarplanet så finns det en generöst tilltagen gillestuga med öppen spis och i anslutning en vedeldad bastu och relax . Stor matkällare med hyllor ger möjligheten att förvara mat i kall miljö året runt. Tvättstugan med förvaring är väl tilltagen och i anslutning finns det garderober för klädförvaring.

Bottenvåningen domineras av det stora öppna vardagsrummet med den unika designade öppenspisen i blickfånget. Här finns också två sovrum och badrum med dusch. Köket är modernt och ligger i anslutning med vardagsrum och matrum i en öppen planlösning. Intill matrummet finns altanen som delvis är inbyggd med glasväggar och tak och ett trädäck för att njuta av solen.

I övre plan finns förutom två sovrum med tillhörande klädkammare och ett kallförråd. En stor allmän yta med öppen spis mellan de två sovrummen och ett badrum med dusch och en fin balkong med utsikt över Skellefteå Centrum.

Huset ligger i ett lugnt och barnvänligt område lika nära till centrum, skola och friluftsområdet Vitberget. Norrhammarskolan med förskola och grundskola ligger inom gångavstånd.

Till den här bostaden försöker vi aktivt hitta rätt köpare. Förhandsvisning kan bli aktuellt och det är därför viktigt att du anmäler ditt intresse redan nu för att inte missa en förhandsvisning eller budgivning. Kontakta mig för mer information gällande aktiv matchning.

Karta för Åsgatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-skelleftea-skelleftea-kommun-asgatan-3-21317472

Avstånd till vatten: 900 meter

Foto av: Ola Westerberg @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.