Åsagatan 2 – 4 – Kalmar kommun

Utgångspris: 2.195.000 kr

Beskrivning av Åsagatan 2

Välkommen till detta välplanerade hem i Rockneby – en bra familjevilla som erbjuder en perfekt kombination av komfort, bekvämlighet och stil. Beläget med bekvämt gångavstånd till skolor, affärer, charmiga caféer och utmärkta kommunikationsmöjligheter till Kalmar, erbjuder detta boende en idealisk livsstil för familjer och par.

Denna 1-plansvilla med källare och inglasat uterum har alla funktioner för en modern och bekväm livsstil. Med ett nyligen renoverat kök som strålar av elegans, tre rymliga sovrum och ett inbjudande vardagsrum är detta hus fyllt med ljus som välkomnar varje besökare. Den bekväma planlösningen innefattar både gästtoalett och ett smakfullt utformat badrum på entréplanet, vilket bevisar omsorgen och uppmärksamheten på varje detalj. I källarvåningen väntar en stor gillestuga med en atmosfär av inbjudande värme från öppna spisen – perfekt för sociala sammankomster eller avkoppling. Dessutom finns ett extra sovrum/gästrum som erbjuder flexibilitet och bekvämlighet. Det inglasade uterummet bjuder in till avkoppling och njutning av den vackra omgivningen året om, medan det vidbyggda garaget inte bara erbjuder säkert förvaring av fordon utan också utrymme för hobbyverksamhet eller extra förvaring.

Källarvåningen erbjuder också praktiska funktioner såsom pannrum, en rymlig tvättstuga och förrådsutrymmen som möjliggör organiserat och smidigt boende. Här finns också ett komplett badrum med dusch, toalett och tvättställ, vilket ger ytterligare bekvämlighet för hela hushållet. Trädgården är insynsskyddad med fina häckar och staket.

Karta för Åsagatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-rockneby-kalmar-kommun-asagatan-2-21265576

Avstånd till vatten: 1500 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.