Åsafors STORA STENHOLMEN – 4 – Gislaveds kommun

Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Åsafors STORA STENHOLMEN

Varmt välkomna till denna trevliga fastighet som erbjuder en lantlig oas med två boningshus, en rymlig snickeriverkstad och ett praktiskt garage. Belägen på en tomt om strax under 3000 kvm öppnar detta hem upp för en livsstil där endast fantasin sätter gränser.

Fastigheten har nyligen uppgraderats med moderna bekvämligheter, inklusive en trekammarbrunn med infiltration och en djupborrad vattenbrunn för en bekväm och hållbar livsstil. Här är det enkelt att föreställa sig ett liv där lugnet och naturen möts på denna idylliska plats.

Lilla Stenholmen, boningshus två, med över 80 kvm, erbjuder en spännande möjlighet till renovering. Ursprungligt från 40-talet bär det på historiens vingslag och är ett projekt för den händige. Kreativitet och tid kan ge detta ”gästhus” en underbar uppgradering.

Stora Stenholmen, idag boninghuset, byggt i tidigt 1900-tal, sträcker sig över två plan med en total bo/biyta på 120/56 kvm. Här möts man av en atmosfär som blandar originaldetaljer med moderna bekvämligheter. Kökspisen och kaminen skapar en varm atmosfär, och från matsalsdelen och övre plan kan man njuta av utsikten över dammen.

Med fem rum och kök finns det gott om utrymme för familjen. Sovrummen på övre plan erbjuder praktiska sidovindar och en gästtoalett. Entréplanet lockar med trevligt trägolv och innehåller kök, skafferi, badrum med dusch och tvättmaskin, vardagsrum, matsalsdel och en praktisk groventré där idag kyl/frys är placerade.

Denna fastighet, som en gång var en lokal lanthandel, bär på historiska kuriösa inslag. Ni kommer nå centrala Skillingaryd på knappa 15-18 minuter. Väl därifrån har ni smidiga kommunikationer som tar er till både Jönköping, Vaggeryd och Värnamo för en bekvämare vardag.

Om du drömmer om ett lantligt boende med möjlighet att förverkliga dina idéer och passioner, är detta utan tvekan en fastighet värd att utforska. Välkommen till Åsafors, Stora och Lilla Stenholmen – där hemmet blir en plats för både vila och kreativitet!

– Huvudbyggnaden är besiktigad, energideklarerad samt doldafel-försäkrad.

Välkomna hem!

Vänligen /
Andreas Johansson
0734 – 131108
[email protected]

Karta för Åsafors STORA STENHOLMEN

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-gislaved-gislaveds-kommun-asafors-stora-stenholmen-21173279

Avstånd till vatten: 150 meter

Foto av: Sandra Svensson @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.