Aromavägen 10 – 4 – Trosa kommun

Utgångspris: 4.995.000 kr

Beskrivning av Aromavägen 10

Välkommen till detta enastående hem i Trosa, där modern design och naturskönhet smälter samman i perfekt harmoni. Detta 117 kvadratmeter stora hus är ett utmärkt exempel på öppen planlösning och den nära kopplingen mellan vardagsrum och kök.

När du kliver in möts du av ett ljust och luftigt vardagsrum som omedelbart inbjuder till avkoppling och trivsel. De stora fönstren sträcker sig från golv till tak och inte bara fyller rummet med naturligt ljus utan ger även en fantastisk utsikt över den omgivande naturen. Detta är det perfekta utrymmet att inreda med möbler och skapa din egen personliga oas för avkoppling och samvaro med familj och vänner.

Köket, som elegant smälter samman med vardagsrummet i en öppen planlösning, är en kulinarisk dröm. Det är fullt utrustat och erbjuder allt du behöver för att laga enkla måltider eller imponerande middagar. Köksön fungerar som en central samlingspunkt där du kan njuta av god mat och trevliga samtal medan du förbereder dina favoriträtter.

Huset har tre rymliga sovrum, alla utformade med maximal komfort och lugn i åtanke. Du kommer att uppleva ro i varje hörn, med skogens naturliga ljud som en extra bonus.

Badrummet är en oas av lyx med både dusch och badkar. Den stora fönsterutsikten ger dig möjlighet att koppla av medan du förlorar dig i den vackra skogsmiljön.

Uterummet blir en förlängning av sommaren, en plats där du kan njuta av naturen även när hösten närmar sig. Bastun erbjuder avkoppling och värme året om och är särskilt välkommen under de kallare vintermånaderna. Här finns även en jacuzzi som kan användas när som helst på året – varför inte fira nyårsafton med champagne här?

Runt huset sträcker sig ett stort trädäck som ger gott om utrymme för att fira speciella tillfällen med familj och vänner, eller bara för att njuta av stillheten och naturens skönhet.

Det är också värt att notera att huset är bara en kort 2-minuters promenad från den fantastiska Åda Golf and Country Club’s 4:e green, så du kan förvänta dig glada golfare som swishar förbi på väg till golfbanan. Så om du är golfintresserad är detta den perfekta platsen att njuta av din passion. Men om du inte är intresserad av golf, kan du ändå njuta av atmosfären och lyssna på medlemmarna som gärna delar med sig av historier om vad som hänt på banan. Klubben erbjuder även två paddelbanor om du känner för någon annan typ av sportaktivitet.

För båtintresserade finns det också fantastiska möjligheter. Inom promenadavstånd finner du en småbåtshamn med båtupplag, vilket ger dig enkel tillgång till sjölivet och alla dess fördelar.

Att ha närheten till skog, vacker natur, en badplats och en golfbana gör detta boende ännu mer lockande och mångsidigt. Trosas skogar och naturliga skönhet erbjuder fantastiska möjligheter för utomhusaktiviteter som vandring, picknickar och kanske till och med svampplockning beroende på säsong. Här får du verkligen möjligheten att koppla av och återhämta dig.

Tillgång till en badplats är som en dröm, särskilt under sommarhalvåret. Det är den perfekta platsen att svalka sig och njuta av solen.

Busshållplatsen för buss 556 ligger med ca 10 minuters promenad som tar dig till Trosa Hamn och centrum eller till Vagnhärad station. Med direktbuss Trosa-Liljeholmen, tåg från grannorten Vagnhärad-Stockholm C eller med bil E4 når man Stockholm på under 1 timmes restid och till Skavsta flygplats, utanför Nyköping, tar det bilvägen ca 40 minuter.
Trosa har vackra omgivningar med bad i sjöar och h

Karta för Aromavägen 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-trosa-trosa-kommun-aromavagen-10-21229555

Avstånd till vatten: meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.