Äringsgatan 7 – 5 – Karlstads kommun

Utgångspris: 4.595.000 kr

Beskrivning av Äringsgatan 7

Välkommen till denna stora och välplanerade friliggande villa på Äringsgatan i det populära området Färjestad i Karlstad. Här erbjuds du en fantastisk och barnvänlig miljö med närhet till kommunikationer och allt du kan tänkas behöva.

Här ges en stor och trevlig uteplats, perfekt för att njuta av soliga dagar och långa sommarkvällar. Och om värmen blir för påtaglig kan du alltid svalka dig i poolen.

Inne i huset finner du en genomtänkt planlösning och generösa ytor på 157 kvadratmeter. Här har du gott om plats för hela familjen att trivas på.

Förutom den bekväma och effektiva bergvärmen kan du glädjas åt köket samt det övre badrummet som smakfullt renoverats vilket ger en känsla av fräschör och kvalitet.

Vinter och höstkvällarna kan du spendera framför den mysiga öppna spisen, perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. Dessutom erbjuds ett dubbelgarage för praktisk förvaring och bekväm parkering.

Så missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa med alla dess förmåner. Kontakta oss idag för att boka en visning.
Välkommen hem!

Karta för Äringsgatan 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-farjestad-karlstads-kommun-aringsgatan-7-21147345

Avstånd till vatten: 500 meter

Foto av: Jack Bardhamre @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.