Årevägen 16 – 9 – Åre kommun

Utgångspris: 9.995.000 kr

Beskrivning av Årevägen 16

Välkommen till Årevägen 16 och en fantastisk utsikt över sjön och Åres majestätiska fjällvärld. Varje dag kommer du att vakna upp till denna imponerande utsikt över Åreskutan, Hunmmeln, Mullfjället och Renfjället som ger dig en ständig påminnelse om varför Åre är en av Sveriges mest älskade skiddestinationer.
Detta hus är mer än bara en bostad, det är en möjlighet att leva din dröm i Åre. Ett perfekt alternativ för dig som söker ett hus för permanentboende eller ett rymligt fritidsboende, med uthyrningsdel för ett fint bidrag till driftskostnaden och huset har även energisnål uppvärmning med vattenburen golvvärme via bergvärme.

Huvudbostaden rymmer förutom dubbla allrum, braskamin, kök med utsikt, fyra sovrum (varav ett med stor walk in closet med fönster som idag används som ett femte sovrum), två badrum plus gästtoalett, bastu, tvättstuga och en stor altan med badtunna. På fastigheten finns även ett rymligt varmgarage som idag används som dressingroom för skidkläder, hjälmar och pjäxor. Större kallförråd finns tillgängligt i husets krypgrund.

Från huset nås Åresjön i direkt närhet för bad och fiske sommartid och längdskidor och promenader vintertid. Även promenadavstånd in till Åre torg och nedanför huset stannar skidbussen när man vill lämna bilen hemma.

Huset måste upplevas på plats, tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Karta för Årevägen 16

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-are-by-are-kommun-arevagen-16-21269435

Avstånd till vatten: 50 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.