Ann-Mari Larséns gata 6 – 3 – Mörbylånga kommun

Utgångspris: 4 395 000 kr

Beskrivning av Ann-Mari Larséns gata 6

Nu uppförs och saluförs ett av Öland mest spännande hus i Vickleby. Här kommer ni fått ett riktigt fantastiskt boende och liv i en av Ölands mest attraktiva byar med liv och rörelse året-runt. Husen byggs med spännande material och en annorlunda arkitektur som verkligen sticker ut. Såväl interiören som exteriören har noga utvalda material med kalksten, puts och trä för att ge en härligt och estetiskt extra tilltalande hus. Bygganden uppförs med allting i ett och samma plan samt med praktiska detaljer som egen tvättstuga med grovkök, klädkammare och garderober.

Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning och med stora ljusa fönster för ett härligt ljusinsläpp. Dörrar som leder ut till trädgården och tomten.
På gaveln av huset finns ett orangeri med plats för många sällskap och sena kvällar med gemenskap.

Vickleby är en av Ölands mest kända byar som många konstnärer och andra kreatörer söker sig till, mycket på grund av Capellagårdens verksamhet. Detta gör också att bygatan har liv
och rörelse året runt. Det finns också en förskola i byn (Föräldrakooperativet Flisan), behagligt avstånd från Ölandsbron och närhet till all service och utbud i både Färjestaden
och i Mörbylånga. Området Artie ligger även nära såväl havet som Alvaret. Att leva nära konst ger oss ett tillfredsställande liv och harmoni.

OBS! Byggnaden är under uppförande och det finns fortfarande möjligheter att överta entreprenaden och således påverka och välja vissa slutgiltiga detaljer på huset.

Karta för Ann-Mari Larséns gata 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-vickleby-morbylanga-kommun-ann-mari-larsens-gata-6-21293914

Avstånd till vatten: 1700 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.