Ånhultsvägen 3 – 4 – Örkelljunga kommun

Utgångspris: 2.250.000 kr

Beskrivning av Ånhultsvägen 3

Med bedårande utsikt över vackra Åsljungasjön tronar denna pampiga 1-plansvilla!

Här kan ni underhålla stora sällskap i den generösa salongen som med sin exklusiva framtoning och flertalet umgängesplatser är utmärkt för både den stora middagsbjudningen som julfirandet. I burspråket har ni både naturligt ljus samt en ombonad vrå att mysa ner er i efter en härlig bad eller skridskostund på sjön eller efter en härlig promenad runt den välskötta slingan som löper runt hela sjön. Köket är gediget med ekluckor och god plats för matbord, om måltiden istället inte intas i det intilliggande uterummet, båda platserna med sjöutsikt såklart! Tre sovrum av god storlek, gästtoalett, badrum och klädvård i ett plan ger ett hem som passar såväl gammal som ung! Groventrén (renoverad -23) samt det vidbyggda garaget är utmärkt för bilens välmående eller kanske den lilla egna verksamheten?

De natursköna omgivningarna och gångavstånd till den välskötta badplatsen vid Åsljungsjön, vilket också erbjuder goda fiskemöjligheter, ger ett boende som bjuder in till aktiviteter direkt i närområdet och såklart kan barnens skolgång från förskola till årskurs 6 även nås via en promenad eller cykeltur. Med bil eller buss finner ni Örkelljungas bekvämligheter med matvarubutiker, busstation, restauranger och högstadieskola. Allt som allt är Ånhultsvägen 3 en underbar plats att slå ner bopålarna på!

Kostnad för el är beroende på användning av elpatron i oljepanna, hög inomhustemperatur samt förhöjda elpriser. Med investering i pelletsbrännare eller luft/vattenvärmepump kan denna kostnad minskas avsevärt.

Fastigheten säljs förbesiktigad och med friskrivningsklausul.

Varmt välkomna att boka er för visning!

Karta för Ånhultsvägen 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-asljunga-orkelljunga-kommun-anhultsvagen-3-21268725

Avstånd till vatten: 50 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.