Ängsgatan 12 – 6 – Landskrona kommun

Utgångspris: 3.495.000 kr

Beskrivning av Ängsgatan 12

I närheten av naturskyddade grönområdet Exercisfältet ligger denna välplanerade 1.5 plansvilla med inredd källare, uppförd 1946. En större renovering skedde under 1970-talet. Fastigheten håller genomgående äldre standard och i behov av en större renovering, här finns fina möjligheter att sätta sin egen prägel på boendet. Vackra fiskbensparkettgolv och parkettgolv ligger i de flesta rummen.

Perfekt läge ett stenkast från strandpromenaden, Citadellområdet och den lilla fiske- och fritidshamnen Linds hamn. På gångavstånd finns fiskeläget Borstahusen där restauranger, konstutställning, mataffär, badstränder, fritidsområden och golfbana finns. I närheten finns flera alternativ när det gäller förskolor och skolor. Gångavstånd till Landskrona centrum, där man finner affärer, restauranger, kaféer och god service. Närhet till busshållplats, tågstation och på några minuter med bil nås motorvägen. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn.

Bottenvåningen innehåller hall med ingång till gästtoalett och trappa till ovanvåningen, ett mindre sällskapsrum med inbyggd garderob, rymligt vardagsrum med värmande öppen spis, via dubbeldörrar kommer man ut till matrum som har utgång till altan och trädgård. Från matrummet finns ingång till kök med matplats, härifrån nedgång till källaren.

Ovanvåningen är mycket bra planerad med tre bra sovrum, varav det ena är stort och avdelningsbart om fler rum önskas. Vidare på ovanvåningen finns badrum.

Källaren har många fina ytor. Förråd, matkällare, allrum/gillestuga, rum där fjärrvärmen finns samt tvättstuga med dusch och bastu, härifrån utgång till garagesidan.

Uppvärmningen är vattenburet system med fjärrvärme.
Friköpt tomt.

Den soliga trädgården är lummig och insynsskyddad, här finns gott om plats för både lek och odling.

Äldre garage finns.

Hjärtligt välkomna på visning!

Karta för Ängsgatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vaster-landskrona-kommun-angsgatan-12-21296912

300

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.