Ängsgårdsvägen 189 – 4 – Halmstads kommun

Utgångspris: 1.995.000 kr

Beskrivning av Ängsgårdsvägen 189

Detta hem är perfekt för den moderna familjen som söker en harmonisk tillvaro i ett lugnt och tryggt område. Bland annat erbjuder denna välskötta villa karaktär och värme från första ögonkastet, detta tillsammans med ett av områdets bästa lägen på hörnet gör att du kommer stortrivas i ditt nya hem.

Planlösningen är tilltalande och väldigt tacksam då den enkelt kan anpassas efter familjens behov. På bottenvåningen finner du det rymliga vardagsrummet som bjuder in till avkoppling och umgänge, köket i sin tur ger gott om utrymme för matlagning och förvaring. På bottenvåningen finns också ett sovrum vilket är perfekt för gäster eller som arbetsrum. En gästtoalett och en praktisk tvättstuga fulländar bottenvåningen.
På övervåningen finns ett ytterligare sovrum vilket enkelt kan delas upp i två rum av perfekt storlek för de yngre i familjen. På övervåningen finns dessutom gott om förvaring, ett allrum samt ett badrum med dusch. Dessutom erbjuder övervåningen en behaglig utsikt över ett stort grönområde vilket ger en harmonisk känsla.
Utomhus möts vi av den lättskötta trädgården vilken erbjuder gott om plats för lek och avkoppling. På den inglasade altanen kan du njuta av sommarkvällar med grillning och social samvaro. Trädgården ger utrymme för barnen att springa omkring i en säker tillvaro samtidigt som du lutar dig tillbaka och kopplar av.
Ytterligare fördel med detta trivsamma hem är att du har tillgång till garage i separat byggnad vilket gör att du kan ha bilen tryggt parkerad samtidigt som du har ytterligare utrymme för förvaring.

Ängsgårdsvägen 189 är belägen i en fridfull stadsdel som är perfekt för familjer. Här har du direkt närhet till busshållsplats samt till både förskola och skola, vilket gör morgonstressen betydligt smidigare. Vackra grönområden och harmoniska promenadstråk ger möjligheter till friluftsliv och aktiviteter för hela familjen.
Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet för den som önskar ett bekvämt och trivsamt boende i ett familjevänligt område. Här kan du skapa minnen tillsammans med din familj och njuta av livets alla ögonblick.
Låt inte denna möjligheten glida dig ur händerna, anmäl ditt intresse redan nu!
Välkommen.

Karta för Ängsgårdsvägen 189

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-halmstad-halmstads-kommun-angsgardsvagen-189-21271213

Avstånd till vatten: 1200

Bild från: