Ängavägen 399-3 – 7 – Vellinge kommun

Utgångspris: 4.995.000 kr

Beskrivning av Ängavägen 399-3

Välkommen till detta välunderhållna hem i Vellinge, som består av två separata delar – en ny och en äldre, båda i utmärkt skick. Fastigheten erbjuder 3-4 rymliga sovrum och tre badrum, vilket gör det till en praktisk och funktionell bostad.

Den äldre delen av huset behåller sin historiska charm med bevarade detaljer, medan den nya delen har en modern och fräsch design. Båda delarna är i gott skick och ger en trevlig boendemiljö.

Köket är utrustat med moderna apparater och generösa arbetsytor, vilket gör det praktiskt för vardaglig matlagning. Det öppna vardagsrummet skapar en ljus och luftig atmosfär och har direkt tillgång till trädgården.

Fastigheten ligger i Vellinge, en populär och lugn stadsdel med närhet till skolor, parker och shoppingmöjligheter. Det är en praktisk plats för familjer som söker bekvämlighet och samtidigt värdesätter ett lugnt boende.

Sammanfattningsvis erbjuder detta hem en bra balans mellan modernitet och bevarad karaktär, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för dem som söker en välkomnande och funktionell bostad i Vellinge.

För att få en närmare titt, kontakta oss för en visning.

Karta för Ängavägen 399-3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-vellinge-vaster-vellinge-kommun-angavagen-399-3-21249615

Avstånd till vatten: meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.