Angantyrvägen 27A – 7 – Danderyds kommun

Utgångspris: 11.950.000 kr

Beskrivning av Angantyrvägen 27A

Denna välplanerade villa på Angantyrvägen 27A erbjuder allt som en familj kan önska sig. Entréplan erbjuder sociala ytor med både vardagsrum och rymligt familjekök. Köket är hjärtat av hemmet, med moderna bekvämligheter och utrymme för matlagning och umgänge. Huset har två fina uteplatser, från köket når du den ena uteplatsen där du kan njuta av morgonkaffet och från vardagsrummet nås uteplatsen som erbjuder kvällssol. Övre plan erbjuder flera sovrum samt badrum. Även i källaren finns ett sovrum samt ett stort allrum, förvaringsmöjligheter och tvättstuga. Detta hem andas en härlig känsla av trivsel och rymd.

Med en tomt på 398 kvadratmeter har du möjlighet att skapa din egen gröna oas. Låt fantasin flöda och skapa trädgården du alltid drömt om. De två uteplatserna är perfekta för sommarkvällar och utomhusmiddagar med vänner och familj.

Ett drömläge i Djursholm med närhet till allt. Promenadavstånd till Ösbysjön med badmöjlighet, motionsspår runt sjön och plogad skridskobana på vintern. Gångavstånd till spindelparken vid Ösbyrondellen. Ett antal skolor finns i området, exempelvis den populära Ösbyskolan, Vendestigens skola, Vasaskolan, Samskolan, Danderyds Gymnasium och Viktor Rydbergs Gymnasium. Även promenadavstånd till Mörby Centrum och Roslagsbanans Ösby station. I området finns en lekplats.

På bekvämt cykelavstånd ligger Djursholms Torg med trevligt utbud av restauranger och butiker.

Nära till populära Stocksunds IP, Djursholms IP, Djursholms tennisklubb samt Djursholms ridklubb. I Djursholm finns även Altorpsskogen med elljusslinga och flertal löp-och skidspår.

Karta för Angantyrvägen 27A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-djursholm-danderyds-kommun-angantyrvagen-27a-20796017

300