Andreas Rydelius väg 7 – 12 – Lunds kommun

Utgångspris: 10 250 000 kr

Beskrivning av Andreas Rydelius väg 7

Drömmer du om passiv inkomst och vill investera i en hyresfastighet på attraktiv adress i Lund? I så fall är du varmt välkommen till denna möjlighet! Att förädla och förvalta denna hyresfastighet som idag består av fyra moderna lägenheter. Samtliga placerade på varsin hörna och skänks ljus från tre väderstreck. Planeringarna är identiska och samtliga bostäder uppmäter 55 kvadratmeter och utgörs av tre rum och kök. Idag inbringar lägenheterna 624 000 kr/år. Alla fyra bostäderna är uthyrda ”tillsvidare”. Hyran uppgår till 13 000 kr/månad/hushåll. I hyran ingår värme, vatten och parkering. Hyresgästerna betalar själva för hushållsel samt internet. Dessutom finns bygglov för ytterligare två lägenheter placerade i källarutrymmet samt en tillbyggnad (planerad för förråd, pannrum samt gemensamhetslokal – ej boende). Ritningar finns att tillgå. Runt huset finns en singelbelagd uppfart som mynnar ut i en parkering för tre-fyra personbilar. Det finns även en väl tilltagen trädgård som man kan utveckla.

Bostaden har ett idealiskt läge på Vipelyckan alldeles intill den vackra Vipeholmsparken. Det är en fridfull plats med närhet till Hardebergaspåret, vilket erbjuder en direkt cykelväg till Lunds centrum. Dessutom finns det bekväm tillgång till busshållplats och motorvägsinfart för pendlare. ICA Tuna, LTH, Ekonomicentrum, Ideon och Gastelyckan ligger inom cykelavstånd.

Vipeholmsparken är en populär park som är centralt belägen i Lund, Sverige. Parken är känd för sin frodiga grönska och avkopplande atmosfär, vilket gör den till en välkomnande plats både för lokalbefolkningen och besökare. Den erbjuder välskötta gräsmattor, skuggande träd och vackra blomsterarrangemang som skapar en lugn och fridfull atmosfär. För familjer finns det lekplatser där barnen kan roa sig, och det finns även promenadvägar för dem som föredrar en stillsam promenad eller joggingtur. Besökare kan ta det lugnt på de bekväma bänkarna och picknickborden som finns utspridda i parken.

Välkommen!

Karta för Andreas Rydelius väg 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-12rum-vipelyckan-lunds-kommun-andreas-rydelius-vag-7-21341541

Avstånd till vatten: 1300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.