Anders Möllares väg 2B – 7 – Lomma kommun

Utgångspris: 7 995 000 kr

Beskrivning av Anders Möllares väg 2B

Mitt i idylliska Borgeby väntar denna gedigna och välskötta 1,5-plansvilla med underbar utemiljö som förgylls av en vacker pool. Denna ljusa och välplanerade bostad bjuder in med generösa levnadsytor och har verkligen optimerats för ett liv fyllt av sociala möten med vänner och familj, såväl ute som inne. I vardagsrummet kan ni mysa vid den öppna spisen eller ta ett kliv ner till det nedsänkta teverummet för att avnjuta en film. Från dessa sällskapsytor nås även uterummet där vikdörrar öppnar upp helt mot poolområdet utanför. Det rymliga köket har gott om plats för ett större matbord och i anslutning ligger matsalen där finare middagar kan serveras. På ovanvåningen väntar ett ljust allrum med utgång till balkong och här finner vi även husets fyra sovrum som samtliga är i bra storlek. Det stilrena badrummet känns lyxigt med både dusch och badkar, och för bekvämlighetens skull finns även en gäst-WC på nedervåningen. Därtill bjuds det på en rymlig tvättstuga varifrån såväl kallförråd som garage nås.

Trädgården är onekligen ett paradis för lata sommardagar med badglädje och avkoppling som ger skön semesterkänsla hemmavid. I perfekt solläge kan ni här njuta av avkoppling, trevliga middagar och roliga stunder utomhus. Det bjuds på hela tre uteplatser i skilda väderstreck vilket gör att det alltid finns en plats i sol eller skugga, och på tomten finns även utmärkta förvaringsutrymmen i tre separata förråd.

Borgeby erbjuder en lugn och familjevänlig boendemiljö, endast 400 meter från hemmet finns en F-9 skola med två nybyggda idrottshallar och det tar bara några minuter med bil in till Bjärred centrum och Center Syd. För naturälskaren finns ett naturreservat alldeles i närheten och det går en bekväm cykelväg till havet där det finns badbrygga och restaurang. Här erbjuds kort och gott en livsstil som är svårslagen, varmt välkomna hit!

Karta för Anders Möllares väg 2B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-borgeby-lomma-kommun-anders-mollares-vag-2b-21328047

Avstånd till vatten: 1400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.