Amsbergsvägen 6 – 4 – Borlänge kommun

Utgångspris: 2 595 000 kr

Beskrivning av Amsbergsvägen 6

Välkommen till denna unika fastighet på Amsbergsvägen 6!

Härlig fastighet som påminner om en mindre gård i Kvarnsveden! Har även potential att vara ett generationsboende!

Utrustad med fjärrvärme och fiberanslutning, garanteras en effektiv och pålitlig energiförsörjning samt snabb internetuppkoppling. Med sina fyra rum och kök, inklusive tre mysiga sovrum, finns gott om utrymme för familjen eller gäster. De fräscha ytskikten skapar en familjär och inbjudande atmosfär. Här finns också ett modernt kök från 2023/2024. Huset har ett rymligt och fräscht badrum som renoverades 2011 och nytt yttertaket från det året. Dessutom är det delvis ny el i huset och så finns det 3-glasfönster som bidrar till både komfort och energieffektivitet.

På tomten finns även växthus, garage/verkstad, hönshus och en utomhus-pool. Perfekt för en härlig sommardag!

Inte nog med det så finns även ett extra bostadshus har goda möjligheter för uthyrning, men i dagsläget saknar badrum. Alternativt så är huset är perfekt för den större familjen som behöver många rum. Huset värms upp med luftvärmepump och har två våningar och en oinredd-källare. Entréplan har använts som en lokal för större sammankomster, här finns även kök/pentry. Ovanvåningen består av ett rum med enklare kök / pentry. Fasaden målades om 2023. Huset har endast kallvatten draget.

I uthuset samt garaget är det ny el från 2023.

Som köpare av Amsbergsvägen 6 så köper du dig inte bara en utmärkt fastighet, utan även ett enastående läge där du har närhet till badplats i älven, promenadstråk runt mellsta som även har med träningsanläggning, närhet till skolor, idrottsanläggning samt Kvarnsveden Centrum där du hittar både fik, restauranger, frisör samt livsmedelbutik.

Välkommen med din anmälan till visning!

Karta för Amsbergsvägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-kvarnsveden-borlange-kommun-amsbergsvagen-6-21279982

Avstånd till vatten: 350 meter

Foto av: Kristofer Skog @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.