Älvseredsvägen 6 – 4 – Svenljunga kommun

Utgångspris: 1.050.000 kr

Beskrivning av Älvseredsvägen 6

På Älvseredsvägen 6 ges du nu tillfälle att förvärva en 1-plansvilla med hel källare. Villan är belägen i hjärtat av den lilla byn Mjöbäck och från köksfönstret skymtar du den lilla dammen med fontänen som ligger mitt i byn. Baksida är lugn och insynsskyddad till större del och i detta 60-talshem har man gjort flertalet renoveringar och underhåll under de senare åren. Det finns dock fortfarande utrymme för dig att sätta din egen prägel här.

I vardagsrummet kan du och familjen umgås, spela spel och inta tv-soffan och köket som ligger i vinkel är lättnavigerat under matlagningen. En inglasad altan nås via vardagsrummet och förlänger hemmets ytor under sommarhalvåret – en självklar plats under grillsäsongen.

Sovrummen är två till antalet men med enkla medel kan du lätt skapa ett tredje som idag agerar konto. Nämnda rum är belägna på entréplan med närhet till varandra och badrum men det finns också ett rum till en våning ner som skulle kunna användas som sovrum om så önskas. Vidare gömmer källarplan bland annat också en bodega, hobbyrum, tvättstuga, flera förråd samt en relax med dusch, badkar och bastu!

Karta för Älvseredsvägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-mjoback-svenljunga-kommun-alvseredsvagen-6-21297081

500

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.