Altuna-Säva 3 – 5 – Enköpings kommun

Utgångspris: 2 100 000 kr

Beskrivning av Altuna-Säva 3

Välkommen till detta mysiga röda hus på landet i Fjärdhundra, Enköping. Här erbjuds en enkel och avkopplande livsstil, omgiven av stora delar vacker skog som ger en fridfull atmosfär blir detta det perfekta hemmet för den naturälskande. Med en boyta på 84 kvm + 87kvm med 2 sovrum, social planlöning på entréplan med en öppenspis i fokus, badrum som fått en uppfräschning 2022, energisnål uppvärmning via luft/vattenvärmepump.

På framsidan av huset finns en stor solig altan perfekt för mysiga uteluncher och sommarkvällar. Med en carport för bekväm parkering och trädgårdsintresserade kommer att älska den stora tomtytan med odlingsmöjligheter.

Området runt huset bjuder på vackra naturområden att utforska och njuta av. Med närliggande naturreservat samt Örsunda Ån erbjuds möjligheter till avkopplande promenader och reflektion. Om du gillar lugnet i lantliga omgivningar kommer du att trivas här.

I närheten finns flera trevliga gårdsbutiker som säljer nötkött, ägg, honung, hantverk mm. Till Enköping ca 25 min med bil har du bra tåg – bussförbindelser till närliggandes storstäder, stort utbud av livsmedelsbutiker, skolor, idrott och sjukhus m.m. Uppsala når du inom 55 minuter samt korta 14 minuter med bil intill Heby kommun.

Missa inte möjligheten att skapa ditt drömhem i harmonisk omgivning. Välkommen hem till din naturnära fristad!
Anmäl ditt intresse för mer information och visning!

Karta för Altuna-Säva 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-fjardhundra-enkopings-kommun-altuna-sava-3-21330656

Avstånd till vatten: 1300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.