Almvägen 3 – – Nyköpings kommun

Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Almvägen 3

Hyresfastighet med potential för utveckling.
Denna hyresfastighet består av tre lägenheter och erbjuder en lägenhet på bottenvåningen om ca. 90 kvm samt två lägenheter på övervåningen om ca. 45 kvm och 35 kvm.

Bottenvåningen:
Den rymliga lägenheten på bottenvåningen utgör kärnan i fastigheten. Med ca. 90 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för bekvämt boende. Det öppna köket är väl lämpat för sociala tillställningar och familjemiddagar. Här finns potential att skapa en trivsam och inbjudande miljö för hyresgästerna.

Övervåningen:
På övervåningen finns två lägenheter, var och en med sin egen unika karaktär. Den första, på ca. 45 kvm, har en mysig känsla och passar bra för en singel eller ett par. Den andra, på ca. 35 kvm, är lämplig för den som söker ett mindre och mer kompakt boende. Båda lägenheterna har möjlighet att förvandlas till moderna och bekväma utrymmen med rätt renoveringar.

Utvecklingspotential:
Det som gör denna fastighet spännande är dess potential för utveckling. Med lämpliga renoveringar kan varje lägenhet förvandlas till en trivsam bostad för hyresgästerna. Utrymmena kan anpassas för att maximera komfort och funktionalitet, vilket skapar en attraktiv atmosfär för boende.

Denna hyresfastighet är en intressant investeringsmöjlighet med möjligheter att skapa attraktiva bostäder för hyresgästerna. Endast fantasin sätter gränser för fastighetens fulla potential.

Karta för Almvägen 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-nykopings-kommun-almvagen-3-21318070

Avstånd till vatten: 2900 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.