Allhelgonavägen 25 – 7 – Nyköpings kommun

Utgångspris: 7 850 000 kr

Beskrivning av Allhelgonavägen 25

Westerbergska villan är en unik och exklusiv villa i Nyköping som är ritad av Hans Westerberg. Villan ligger i ett lugnt och naturskönt område nära centrum. Villan har en boyta på hela 240 kvm och en tomt på dryga 1 200 kvm. Villan är byggd i etage och i den övre delen finns tre sovrum, ett badrum samt gästtoalett och en tvättstuga. Innanför den pampiga entrén finns en marmorbelagd mindre hall med en större inre hall/kapprum med vacker ekparkett. Hallen har gott om förvaring och tidstypiska jalusidörrar. Vidare i huset några trappsteg ner finns en fantastiskt vackert mindre sällskapsrum med stora fönster med vertikala spröjs i körsbärsträ och fönsterbänkar i marmor. Det stora fönsterpartiet ger ett vackert ljusinsläpp och en trevlig vy ut mot trädgården. Detta är ett tidstypiskt så kallat ”indoor-outdoor-room” där man ville sammanbinda husets insida med naturen utanför. Vidare finns husets rymliga kök gott om arbetsytor och skåp och detaljer som klassisk Joseph Frank-tapet. Huset har även en separat ingång på östra sidan som leder in till såväl serveringsgång som källare.
Matsalen är ljus och rymlig och sammanflätas med husets stora vardagsrum. I vardagsrummet kan du njuta framför en brasa i den öppna spisen. Vardagsrummet har även en utgång till en generös balkong med plats för såväl matbord som sittgrupp. Villan har också en härlig prunkande trädgård med uteplatser i flera nivåer.

På husets nedre plan finns gillestuga/hobbyrum och ytterligare en toalett med dusch, gästrum, kontor samt en separat relaxdel med dusch och bastu. På nedre plan finns även förråd och matkällare och pannrum. Från gillestugan finns även utgång till ett stort inglasat uterum som ger en lång säsong för användning. Uterummet har utgång till plattläggning och en stor lind ger både skugga och ett fantastiskt grönskande hav att vila ögonen på.

I Westerbergska villan har man använt tidstypiska kvalitetsmaterial och har en elegant och stilren design. Man har också inrett huset med flera klassiska tapeter från bland annat Joseph Frank. Villan har också många smarta och moderna funktioner som solpaneler, golvvärme, larm och fiber. Villan är ett drömhem för den som söker tidstypisk lyx, komfort och en villa utöver det vanliga.

På fastigheten finns även en carport för två bilar med en förrådsdel. På fastighetens nedre sida har man även gjort iordning en parkeringsplats/avställningsplats om 4 x 8 m. Observera att fastigheten även har adressen Rosenhällsvägen 14b.

Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning. Välkomna!

Karta för Allhelgonavägen 25

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-centralt-oster-nykopings-kommun-allhelgonavagen-25-20583916

Avstånd till vatten: 350 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.