Alkärrsvägen 2 – 6 – Gävle kommun

Utgångspris: 4 990 000 kr

Beskrivning av Alkärrsvägen 2

Helt nytt med blicken på havet! – Nu har du möjlighet att förvärva ett helt nytt enplanshus om 146 kvm med inflytt 2024. Här bor du naturskönt med havet ständigt närvarande. Stor tomt om hela 2 077 kvm belägen invid Esköhamn.

Södergården är en enplansvilla i vinkel, som enkelt kan delas upp i två avskilda delar. Ena sidan av huset är för föräldrar och den andra är för barn. I mitten av huset flyter vardagsrum, matplats och kök samman till en stor social yta, där köksön bildar en naturlig samlingspunkt. De stora fönstren vid matplatsen skapar god kontakt med trädgården och havet. Om du vill ha ett separat TV- eller vardagsrum kan ett av sovrummen lätt göras om. På barnsidan av huset finns tre sovrum, toalett med dusch och ett allrum med plats för lek, spel och umgänge. Och på vuxensidan finns ett generöst sovrum, badrum, förvaring och klädvårdsrum. Exteriört är huset stilrent och har stora fönster i alla rum. På framsidan finns ett skyddande tak över entré och på baksidan skapar vinkelns tak ett trevligt hörn vid uteplatsen. Vinden är rymlig och ger goda förrådsmöjligheter.

Välkommen till Eskön – en ö med vägförbindelse, endast ca 25 minuter till centrala Gävle. Eskön har en härlig natur med vandringsleder, hamn med bryggplatser för större båtar, badplats med sandstrand och flertalet rastplatser. Här kan du ta långa avkopplande promenader i den friska naturen, mitt bland natursköna vidder. Är du båtintresserad finns en fantastisk skärgård att utforska! Möjlighet till båtplats vid Esköhamn finns!

Det är Hjältevadshus som bygger. Läs gärna mer på https://hjaltevadshus.se. Läs mer om Esköhamn på https://eskohamn.se/.

Varmt välkommen – Prisvärt vid havet

Karta för Alkärrsvägen 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-gavle-eskon-gavle-kommun-alkarrsvagen-2-18430682

Avstånd till vatten: 100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.