Alkällsvägen 30 – 7 – Uppsala kommun

Utgångspris: 6.950.000 kr

Beskrivning av Alkällsvägen 30

Söker du ett hus med fritt läge mot skogsparti, rymliga ytor och fem sovrum, stor tomt med plats för pool, isolerat garage och kort promenadavstånd till skola, service och busshållplats? Då har ni hittat hem till detta hus av modell Vaxholm från Götenehus uppfört 2017 på en av områdets större hörntomter. Ett trivsamt hus där alla i familjen kan få sitt unika rum då husets arkitektur erbjuder varierande storlekar på rum med spännande fönstersättningar som ger fina ljusinsläpp i kombination med genomtänkta sociala delar för umgänge och lek. Här bor du med ett toppläge i Lindbacken med bara några minuters promenad till skola, service vid Handelsbyn och busshållplats. Väl tilltagen tomt som angränsar skogsparti vilket gör tomten privat. Den är fint anlagd med stenmurar mot gatan, grönskande häck och en stor gräsmatta där barnen kan leka fritt.

Huset är som tillval förlängt (7,2 * 0,6 meter) och är 181 kvm BOA. På entréplanet välkomnas du av en hall med skjutdörrsgarderob för familjens alla ytterkläder. Vidare kommer du in i ett härligt vardagsrum med fönster i tre väderstreck som ger sol från förmiddag till kväll. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsmöbel intill braskamin som värmer på kyliga kvällar. Dubbeldörrar öppnar upp mot stor altan med spotlights och markis. I delvis öppen planlösning mot vardagsrummet ligger kök med stilren inredning från Vedum och plats för matbord intill ett stort fönsterparti med utgång till altan och utsikt över trädgården och mot det lummiga skogspartiet som ligger i direkt anslutning. På entréplanet finns också tvättstuga med groventré, ett sovrum som med fördel kan användas till gästrum eller hemmakontor samt ett duschrum. En trappa upp finns ett allrum som blir en perfekt plats för barnen att samlas i för lek med kompisar. Vidare finns fyra sovrum, alla med sin speciella karaktär med de små fönstren som har olika placering och i kombination med rummens ”vanliga” fönster blir ljusinsläppet riktigt. Föräldrasovrummet är rymligt och med en hel garderobsväg som ger gott om förvaring. Rymligt badrum med badkar.

Kvalitéen i huset genomgående hög med golvvärme både på entréplan och övervåning. Ekparkettgolv och genomgående målade väggar (entréplanets hall, kök och vardagsrum är nymålat i vitt). Inredning i kök från Vedum med maskinell utrustning från Siemens. Helkaklade badrum med badrumsmöbler från Vedum. Spotlights med dimmer i hall, kök, vardagsrum och badrum.

Fristående isolerat garage för 1 bil och förråd samt plats för tre bilar på den stenlagda uppfarten.

Lindbacken är en väletablerad stadsdel som växt fram under den senaste 10 åren där stor möda har lagts på att skapa en miljö för hela familjen. Skola från FK till åk 5 och 4 förskolor är byggda i anslutning till områdets parker. Intill skolan finns en Idrottshall som ger plats åt många aktiviteter för områdets barn. Här finns även ICA butik med generösa öppettider och ett bra utbud samt postutlämning. Ett välkommen tillskott är nu Handelsbyn med Vårdcentral, Apotek, restaurang, gym, och frisör – servicen är nu komplett! Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden galleria och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen att anmäla dig ti

Karta för Alkällsvägen 30

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-lindbacken-uppsala-kommun-alkallsvagen-30-21270927

Avstånd till vatten: 4700

Bild från: