Åkervägen 15 – 5 – Krokoms kommun

Utgångspris: 2.695.000 kr

Beskrivning av Åkervägen 15

Välkommen till denna trevliga villa, belägen på högt läge på hörntomt. Praktisk enplansvilla med fyra sovrum, två helkaklade badrum med golvvärme, vardagsrum, tvättstuga, ett rejält uterum och ett otroligt vackert lantligt kök med utbyggt burspråk och utsikt över Näldsjön.
Grönskande trädgård med blommande körsbärsträd, jordgubbsland, hallon- och svartvinbärsbuskar. På tomten står även pallkragar och ett växthus, perfekt för den trädgårdsintresserade. Koppla av och umgås med familj och vänner på flertalet uteplatser, allt för att kunna välja mellan sol och skugga oavsett tid på dagen.

Friliggande garage och carport med bakomliggande varmförråd alternativt gästrum.

I Nälden bor man i ett familjevänligt område med närhet till skola, förskola, grönområden, livsmedelsbutik och mycket annat. För den aktive finns det natursköna promenadleder, skidspår och skoterled. Här tar du bokstavligt talat på dig skidorna utanför dörren och parkerar skotern utanför köksfönstret. I centrum finns även ishall, paddelhall och gym.

Goda kommunikationer som busshållplatser och tågstation finns på promenadavstånd från bostaden.
Perfekt pendelavstånd för dig som arbetar inne i Östersund men vill bo en liten bit utanför. Med bil tar du dig på 30 minuter in till Östersund.

Välkommen att anmäla intresse redan idag!

Karta för Åkervägen 15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-nalden-krokoms-kommun-akervagen-15-21301799

Avstånd till vatten: 350 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.